cloudwalkersblog

cloudwalkersblog

Ketikan Sang Pengetik

•WARNING!!, KONTEN BERISI PIKIRAN NEGATIF•tercipta dari kejadian, rasa dan pikiran•captain of my own soul•queen of my own fairy tale•i like rain, cloudy, beach, movie, word, comic, story, night, sleeping•

Explore Tagged Posts
Last Seen Blogs
Statistics

We looked inside some of the posts by cloudwalkersblog and here's what we found interesting.

Inside last 20 posts
Time between posts
13 hours
Number of posts by type
Photo
0
Video
0
Audio
0
Text
20
Chat
0
Answer
0
Link
0
Quote
0
Fun Fact

Tumblr receives over 17 Billion pages views a month.

cloudwalkersblog·5 days agoText

islamicrays:

May Allah subhanahu wa ta'ala help you all and those who are suffering in silence.May He heal all the wounds. May He grant you all good in this world and the hereafter. May He protect you from all the evil.

Allahumma Ameen

775 notes · See All
cloudwalkersblog·5 days agoText

islamicrays:

““As long as you pray, you knock on the door of Allah. And whoever knocks at the door of Allah, He will open it for him.””

— Ibn al-Qayyim (ra)
Al-Fawa'id, p.248

2K notes · See All
cloudwalkersblog·5 days agoText

islamicrays:

I’ll tell you something amazing that I’ve learned:

Our problems are handpicked for us.

Never think they are an oversight of God. Our obstacles are given to us to teach us to climb. That tidal wave you experienced last week–it was sent because you need to learn to swim.

The most difficult people and situations in our life are designed by Allah to teach us something or to develop a quality we need to grow.

Yasmin Mogahed

837 notes · See All
cloudwalkersblog·5 days agoText

islamicrays:

“When you feel your iman is low then surround yourself with dhikr. Make dua that Ya Allah strengthen my relationship with you and make me rely only on you Ameen”

— (via islamicrays)

4K notes · See All
cloudwalkersblog·5 days agoText

islamicrays:

When you treat people well, those same people might not treat you the same way. But if you pay attention, you’ll notice that Allah has sent OTHER people who treat you even better.

- Shaykh Omar Suleiman

89 notes · See All
cloudwalkersblog·5 days agoText

amatullah-hhh:

🍁

It’s not easy to be strong when you are weak. It’s not easy to be patient when you are restless. It’s not easy to be happy when you are depressed. But it’s easy to raise your hands in supplication to ask Allāh Subhanahu Wa Ta'ala to make it better, to grant you ease and to grant you patience.

And remember - If your life on earth is temporary, what makes you think your problems and worries are eternal? Indeed this world is the testing place not the resting place.

- Mariam Akhtar

86 notes · See All
cloudwalkersblog·5 days agoText

islam-reflections:

“Never undertake anything for which you wouldn’t have the courage to say Bismillah.”

61 notes · See All
cloudwalkersblog·5 days agoText

islam-reflections:

“When someone says something that offends you, ask yourself why you believe them.”

— Yasmin Mogahed

59 notes · See All
cloudwalkersblog·5 days agoText

islam-reflections:

“We are all so busy chasing the extraordinary that we forget to stop and be grateful for the ordinary.”

— Brene Brown 

73 notes · See All
cloudwalkersblog·5 days agoText

islam-reflections:

“Every person has a choice: Focus on the hope. Or the fear. And what you focus on grows.”

— Yasmin Mogahed

59 notes · See All
cloudwalkersblog·8 days agoText

Okey, aku ingin bercerita, sering kali perasaan “benci hidup” datang seperti malam ini, aku terlalu banyak berangan tapi nyatanya angan-an itu gak akan pernah nyata jadilah pikiran aku gila, ingin mati, miker minum obat sampek berbusa mulot, tapi selalu aku gak berani utk mencoba, banyak hal yg buat aku gak mau bunuh diri, aku gak ingin mati dengan cara dosa, aku gak ingin mati meninggalkan aib bagi kedua orang tua (mereka taunya aku anak kuat), dua hal itu mati gak mati pun berlaku, walaupun tetap hidup nyatanya aib itu tetap ada dosa pun juga. Pengen sekali sakitin diri yg sangat aku benci ini, pernah cuma sebatas memukul dada tepat dijantung berharap sih tulang rusuk patah sampek ketusuk jantung nyatanya hanya sesak, dan bernafas berat doaang, pernah juga mukul kepala sendiri berharap pecah nyatanya pening pitam doang, mungkin krn pake tangan yaa. Doakan yg terbaik

0 notes · See All
cloudwalkersblog·8 days agoText

Lagi, aku menggila, berharap ada seorang saja teman yg menemani aku untuk bangkit ke permukaan, krn aku semakin tenggelam. Semoga lelaki, krn lelaki seharusnya lebih kuat dan memiliki kasih sayang. Jadi si teman tidak ikut tenggelam dan akhirnya melepaskan tanganku.

Nyatanya aku sendiri dikamar tenggelam dengan pikiran ingin menyakiti diri, ingin hilang. Doakan yg terbaik

0 notes · See All
cloudwalkersblog·9 days agoText

icecreamhz:

My only relief is to sleep. When I’m sleeping, I’m not sad, I’m not angry, I’m not lonely, I’m nothing.

7 notes · See All
cloudwalkersblog·9 days agoText

islam-reflections:

“Bear sorrows and calamities patiently, otherwise you will never be happy.”

— Ali ibn Abi Talib (RA)

58 notes · See All
cloudwalkersblog·11 days agoText

islam-reflections:

“Resilience is very different than being numb. Resilience means you experience, you feel, you fail, you hurt. You fall. But, you keep going.”

— Yasmin Mogahed

77 notes · See All
Next Page