Tumgir
abracadabris · 2 years ago
Text
Tumblr media
Despre asta si vorbeam...
Mesajele astea random care iti fac dimineata mai frumoasă
0 notes
abracadabris · 2 years ago
Text
Acum 2 luni ma gandeam ca nu as putea alege un singur cel mai bun prieten din toti pe care ii am, ca ma inteleg foarte bine cu multi. Saptamana asta mi-am dat seama ca pot, am chiar doi. Doi care mi-au dat mesaj periodic sa ma intrebe cum mai sunt saptamana asta, doi care mi-au dat mesaj mereu in ultimele zile cand ma vedeau ca nu invat si ma ambitionau sa o fac, desi ei nu o faceau, dar voiau sa iau nota mare in concurs. Doi care mi-au scris cuvinte frumoase joi si vineri si incurajari pentru simulare si concurs. Doi care imediat dupa concurs m-au sunat sa vada ce am facut pentru ca le pasau de mine, nu doar pentru ca erau curiosi.
Tot acei doi care m-au tinut 20 min la tel dupa Ielts plangand de fericire la propriu pentru mine ca am luat o nota buna. Tot acei doi care imi dadeau mesaj zilnic dupa operatie, in care imi cereau poza cu mine si ma intrebau daca mi au mai incetat durerile dupa operatie. Sa nu mai menționez de romanele in incurajare pe care mi le au scris atunci.
Tot acei doi care mi-au luat apararea in fata oricui si n-au vorbit niciodata de mine de rau altora, oricat de nervosi ar fi rost pe mine poate. Tor acei doi cu care nu m-am certat niciodata in cativa ani buni.
Acei doi care sunt diferiti de restul. Restul care nu au fost alaturi de mine la operație(unii prieteni imi dadeau mesaje o data la o sapt, si asta doar ca sa vada daca m am facut mai bn ca voiau doar sa ies afara) , care nu m-au ajutat sa trec peste moartea bunicului si accidentul mamei, care nu m au strans in brate dupa notele la ielts (unii mi au spus un bravo, si ala fals), care nu m-au sunat dupa sa vada cum sunt si ce am facut la concurs. Si astea sunt doar cateva exemple si momente care m au facut sa-mi dau seama cine imi e si cine nu atat de bun prieten in ultimii doi ani.
Asta inseamna prietenie adevarata. Ei sunt cei mai buni prieteni ai mei. Cei carora le pasa de mine si sa gandesc la mine. Nu cei cu care rad si ma simt bine afara. Nu cei care imi trimit mesaje doar cu meme uri, barfe sau cu lucruri basic
N-am nimic cu restul, nimeni nu e dator cu nimic fata de mine. Dar nimeni dintre prietenii mei nu se compara cu acestia doi.
Va iubesc. Sunteți minunați, voi m-ati invatat cum trebuie sa arate un prieten. Îmi pare rau pentru momentele in care v-am suparat sau v am neglijat. Dar cred ca m-am revansat si eu in altele. You the best!!!
0 notes
abracadabris · 2 years ago
Text
Tumblr media
1K notes · View notes
abracadabris · 2 years ago
Photo
Tumblr media
Fiona Zanetti (@fionazanetti)
8K notes · View notes