Tumgir
glorioustoaddonutneck 9 days ago
Text
BINI ORANG TEWAS DENGAN AKU 馃槇
Tumblr media
Aku kenal kt omi betina ni. Umur 32, anak dah 2 tp laki keje kt Terengganu. Aku tgk muka pon aku tau bini org ni aku dpt makan hehe.
Tumblr media
Layan slow2 sampai terjebak dgn fonsex. Aku kalau fonsex mmg pro, bnyk dah betina ketagih fonsex dgn aku. Aku ayat Qila ni sampai la dia bg gmbr bogel dia
Tumblr media Tumblr media
Aku suruh sent gmbr ketiak sbb aku ckp aku mmg fetish ketiak. Lg2 ketiak bini org hehehe
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Next bra merah pulak hehe. Baru la sundal bini org mcm ni steady je payung gmbr dgn budak budak mcm aku
Tumblr media Tumblr media
Aku belanja sikit tetek dia. Masa ni dia baru lps menyusu kn anak dia hehehe. Video vc seks dgn dia pon aku ada. Nanti aku share hehehe. Reblog geng sampai laki dia tau yg bini dia dah jd mangsa aku 馃槇
2K notes View notes
glorioustoaddonutneck 9 days ago
Text
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Sedapnya peha tu馃い馃い馃い馃いNak jilat leher tu boleh馃ズ馃ズ
865 notes View notes
glorioustoaddonutneck a month ago
Text
The Wolf Need His Dinner Closer Little Hole 馃枑馃嚨馃嚫
Tap Here For Pretty Sexting Members
17K notes View notes
glorioustoaddonutneck a month ago
Text
FACE FUCK QUEEN: ELCAH 馃挦
Aku rasa mesti ramai kan geram dgn muka dia ni kan. Bini org mmg padu sial. Badan petite lps tu muka comel mmg memintak betul kene tujah dgn batang
Tumblr media Tumblr media
Nk tekan muka dkt celah ketiak elcah nk layan bau bafan u 馃い
Tumblr media Tumblr media
Parking batang atas muka elcah 馃槱
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Jahat siaa muka dia mmg suka kiss kepala batang kn hmm. Aku rasa bibir dia kiss konek aku mau meleleh air mazi aku fuckk nyaris nk terpancut siaa馃ズ
2K notes View notes
glorioustoaddonutneck a month ago
Text
Tumblr media
Kak Farah ni mmg Milf idaman sial ni! Body boek, muka cun lps tu bibir dia tu tebal. Bibir ni kalau blowjob batang aku mmg syahdu馃構
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Romen puas2, sedut bibir tu lps tu ludah dlm mulut dia. Pegang kepala syg, i terus sumbat batang dlm mulut. Argh fuck sedap sia milf ni hisap. Mentang2 dpt batang muda terus gelojoh hehehe
Tumblr media Tumblr media
Puihh dia ludah batang aku lps tu kiss kepala konek. Urgh shit slow2 syg nanti i pancut. Kak Farah kangkang kn aku dia terus sedut telur aku arghh shit sedap sial. Nak terpancut sial bila bibir sedap ni kiss jubo aku馃サ
1K notes View notes
glorioustoaddonutneck a month ago
Text
KONEK TAK KUAT TENGOK KEMBAR NI馃槱馃挦
Korang ni mmg baka baek la sial. Untung laki kau dpt bini mantap mcm ni. Kalau nk lg best buat foursome terus. Iera dgn ieka tukar laki masing masa fuck馃い
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Geram sial aku tgk kembar ni. Hari ni je dh 5 kali aku memancut layan modal korang ni. Fuckkk馃槩
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Muka mmg nice sial untuk facefuck. Pegang kepala kau lps tu henjut laju2 sampai tekak. Kalau kau muntak mmg aku henjut lg ganas馃槇
Tumblr media Tumblr media
Terpancut siaaa lagi tgk korang ni dohhh馃槱
1K notes View notes
glorioustoaddonutneck a month ago
Text
muka comel body petite idaman
tangan halus lancapkan batang, pastu sumbat dalam mulut comel dia
jolok pantat ketat dia sambil ramas ramas tetek yang ngam ngam tapak tangan, pastu memang pancut kat muka comel dia dengan spec tu
ahhhh !!
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
1K notes View notes
glorioustoaddonutneck 4 months ago
Text
Nuyu Mieya & Ann : Dua Betina Sundal yg buat batang jantan tegang 馃槑
Dpt kt aku mmg aku terus henjut lubang bontot Nuyu ni. Nk sgt kn jd betina sundal, Ann pulak dkt bawah aku tgh hisap telur aku arghhh fuckkk. Sedap sial mmg aku bg dua betina ni bunting terus馃サ
4K notes View notes
glorioustoaddonutneck 4 months ago
Photo
Tumblr media Tumblr media
paling lambat tahu. mohon pm kalau ada source
14K notes View notes
glorioustoaddonutneck a year ago
Text
Tumblr media
Wanna Nasser!!!
Reblog. Aku belanja full.
14K notes View notes
glorioustoaddonutneck a year ago
Text
Geramnya tgk bontot shiha ni. Kalau dapat nak sedut lubang kunyit dia lama虏 pastu liwat bontot shiha sampai dia tercirit.
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
308 notes View notes
glorioustoaddonutneck a year ago
Text
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
582 notes View notes
glorioustoaddonutneck a year ago
Photo
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
11K notes View notes
glorioustoaddonutneck a year ago
Photo
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Yayaa nasi lemak dua ringgit
4K notes View notes
glorioustoaddonutneck a year ago
Photo
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
8K notes View notes
glorioustoaddonutneck a year ago
Text
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
馃い馃い
2K notes View notes
glorioustoaddonutneck a year ago
Text
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Tudung itu indah auuummm馃構馃構馃構
1K notes View notes