Visit Blog
Explore Tumblr blogs with no restrictions, modern design and the best experience.
#HEE!!!
asianfashionphotographs · 23 minutes ago
Photo
Tumblr media
Tumblr media
Tumblr media
Kim Tae Hee for elle
0 notes
hajisuu · 30 minutes ago
Yeah the one you found was his support moments with mc and yeah he's kinda a fuckboy. He's the anime archetype fuckboy with a back-story. He's had people throw themselves at him and want him just for his status so he doesn't actually really care about the girls he dates and stuff. He didn't give me a good impression at first either, but powered through it and I do love him rn
Oooooooo…aight now I’m not that mad at him now so like 😩 he can go back to ruining me again 😳
0 notes
t3rminalarmag3ddons · 2 hours ago
Text
Tumblr media
Tumblr media
Tumblr media
Me and my friend Herman ha ha
1 note · View note
k-star-holic · 4 hours ago
Photo
Tumblr media
Song KangHan So Hee, 1 Seconds Before Kiss Under the Moonlight (I Know)
0 notes
movie-dramareview · 5 hours ago
Text
Tumblr media
FORGOTTEN (2017)
Nama film: Forgotten (기억의 밤)
Cast: - Kang Ha Neul sebagai Jin Seok - Kim Mu Yeol sebagai Yoo Seok - Moon Sung Keun sebagai Ayah - Na Young Hee sebagai Ibu
Genre: Thriller, crime, plot twist
Rating pribadi: 8/10
Sinopsis: Di cerita ini, kita dibawa ke kehidupan seorang anak bernama Jin Seok yang hidup bersama kakak laki-lakinya bernama Yoo Seok dan orang tuanya di sebuah rumah. Mereka baru pindah ke rumah tersebut. Di awal memang tidak ada yang janggal, sampai suatu ketika Jin Seok ingin keluar di malam hari, saat hujan. Dia juga membawa walkman untuk mendengar lagu. Namun dihujan yang sangat deras itu, dia melihat kakaknya seperti diculik dan dimasukkan ke dalam mobil. Dia sangat shock dan mengatakan ke orang tuanya kalau kakaknya menghilang. Pada beberapa hari, kakaknya datang dengan selamat walaupun penuh luka.
Suatu ketika, Jin Seok belajar bersama kakaknya, dan ketiduran. Ia merasa kakaknya akan menusuknya menggunakan pensil mekanik, namun Ia berhasil bangun dan menggagalkan aksi kakaknya tersebut. Hal aneh juga sering Ia rasakan bersama orang tuanya. Mereka semua seperti orang yang berbeda, bukan seperti keluarga yang ia kenal. Sejak kakaknya tiba-tiba kembali dari penculikan itu, semua terasa berbeda. Sepertinya mereka semua ingin membunuhnya. Kepalanya sendiri juga sering terasa sakit. Dia merasa tidak ada yang bisa dipercaya di rumahnya. Sampai dia berusaha kabur dan dikejar. Apakah dia berhasil menyelamatkan diri? Ada apa dengan keluarganya? CUS TONTON!
-Aku sendiri ngga expect apa-apa sama drama ini selain aku suka Kang Ha Neul. Ngeliat trailer nya sendiri juga bikin penasaran karna kejar-kejaran gitu dan kayak ada crime nya. Jujur, ini sangat plot twist! Tapi asli, ini baaaagus banget buat ditonton. Happy Watching!
0 notes
rubikx107 · 6 hours ago
Text
Tumblr media
On the next windows .. aka windows 11 .. cortona will not be supported ..
Microsoft took off the cortona , virtual assistant , on the next os program 🙉
What y’all thinking is it worth it ? Or Microsoft took it too far 👀
0 notes
supportyourlocalkitty · 7 hours ago
Text
*Watching the most toxic AdriStan and most toxic AdriSalter in the fandom going at eachother*
... (Puts on announcer hat)
Let's get ready to ruuuuuumble!
7 notes · View notes
jestxering · 9 hours ago
Text
Tumblr media
“Tch, my lord, my lord... More like full of good lies, good lies of being a good higher being.” 
8 notes · View notes
kissingagrumpygiant · 9 hours ago
got truthwitch from the library 👀
All according to plan
Tumblr media
11 notes · View notes
kirakirasaku · 12 hours ago
Text
Kenma, look away—
*bites @haikyutiehoe ‘s neck and sucks it ♥️ *
2 notes · View notes
ultimate-astridwriting · 13 hours ago
everyone's either being super sweet or calling you mommy and i find that enjoyable to see on my dash <3
how have you been, bubba? i hope you've been eating and sleeping well!
hehe i’m glad i’m not bothering you, love.
i am doing great! even better now that it’s summer for me, and how are you? i’ve seen the renovations on your blog and the name change is so good, ahhhh- i love to see it.
also, your drabbles about kai got me fucked up- i’m now slightly in love with him, just a little cause he’s so pretty 🥺
6 notes · View notes
hazeldough · 13 hours ago
Text
i dangle screenshots of my current wips like carrots on a stick hoping it’ll convince someone to read my fic even tho these wont happen for a while
5 notes · View notes