Visit Blog

Explore Tumblr blogs with no restrictions, modern design and the best experience.

Fun Fact

In an interview with inc.com, David Karp (Tumblr's founder) admitted, "Being on computers all the time makes me feel gross."

Trending Blogs
#noted

some day I’ll see one of my replies to someone on twitter screenshotted here and I’ll be like eey dat me.

0 notes 路 See All

HEY TUMBLR NEXT UPDATE IDEA. WHEN TURNING ON NOTIFICATIONS ON A USER YOU CAN CHOOSE TAGS OF POSTS TO RECEIVE IN THE PUSH NOTIFICATIONS SO I DON’T HAVE TO WITNESS YET ANOTHER MENTAL BREAKDOWN OF A PERSON I DON’T KNOW. JUST A THOUGHT.

1 notes 路 See All

noted.

image

ak bukan temen yang diajak jalan langsung ikut ak tipe temen yang selalu absen kalau ada acara jalan bukan tanpa alasan ak sering gak dapet izin.

Dan sehari setelah ak ulang tahun 211120 ak ngecamp dipantai bukan yang pertama si dulu pernah acara organisasi gitu, kali ini beda aja sama temen"

sabtu pagi kekampus nungguin temen buat jalan bareng ke kos temen kita cerita sampai zuhur laper cari promo tapi gk ada yaudah kita keliling tu cari makan dapet bebek sama ayam goreng ahh mantap.

Dari kampus ke kos temen ternyatu jauh banget gk bohong kita makan tu tadi sampe sana laper lagi, sampai sana ternyata temen masih kerja dan pulang jam 9 malem yaudah karna hamoir seharian ak mandi sama temen di pom dan it pertama kalinya seru juga berasa orang jauh kita nungguin sampe selesai magrib baru ke kos temen lagi.

23.01 kita baru jalan btw kita motoran, kita berempat dua cwe dua cwo satunya lagi cowo nyusul dari rumah.

Kita motoranya kenceng banget soalnya udah malem dan gk rame jadi memungkinkan untuk sekenceng it bawa motornya dari kos ke pantai kira" 2 jaman lebih.

Dijalan ada sesuatu yang gk bisa aku ceritain padahal pengennnd banget demi apapun it bikin ak bahagia yaudah lah skip

Aku dapet tugas liat maps gampang si nunjukin belok kanan atau kiri cuma tu ak ngantuk banget kondisinya jadi kadang ak merem jadi sering belok mendadak atau temen ak saape nanya belok mana ahaha jangan bosen ya ajak ak jalan.

Sampai di temat tujuan jam 01.39 beberapa menit sampai lamgsung hujan untung udah sampai sebelum hujan. reda kami mau bikin tenda tapi hujan lagi dan bener" deres gk berhenti" sampe tenda disana banyak terbang dan roboh. Karna ak pelor ak sampe langsung lendetan kursi terus sampai akhirnya digelarin matras diselimuti sb mayan sejam tidur bangun masih gerimis cowonya pada ke pantai ak masih melamun lihat orang" yang beresin tenda, makan di warung sebelah

Udah ternag dan banyak yang udah pada pulang gantian temen cowo mau tidur kita jagain barang siang mau diriin tenda tapi gk tau kenapa tmn ak satu ini tidur terus gk biasanya k pikir capek atau ad something gk tau kenapa ak juga cuma diem"an siangnya oulang deh dah

Banyak banget momen" bahagia yang ak skip biar aku sm tuhan yang tau ehe. Makasi aja gk cukup si mereka baik banget tp ak takut mereka yg kapok ngajakin ak jalan:(((

0 notes 路 See All

okay, i suck at math… but can someone tell me how me “getting half days” for the past three days turned into me getting to go home one hour early on wednesday and thursday and going home an hour late today?? and also having to go over tomorrow for a few hours while my boss “fixes the transmission on his car”??? ‾᷄⌂‾᷅ whyyyy

1 notes 路 See All
image

Dren: “I believe it is all but confirmed that the illness was only a symptom, with the real changes being caused by contact with Mew. I personally tested this while attending the event and can positively say that no further changes occured. So aside from the most recent ones and three times, I cannot say I recall this ever happening. Though I remember much from my childhood, I cannot remember all.It could have happened when I was younger, but I cannot remember.”

[ @ask-a-shiny-jolteon​ ]

ask-another-clone
ask-another-clone
61 notes 路 See All

remember that black girl who showed us how to iron folds in shoes?

0 notes 路 See All

You know ur absolutely right. But also I don’t plan on answering any asks about it. You sending this ask is this exact thing, you know that right?

The thing is I don’t care about people talking about her, that’s whatever, I care about people sending asks to blogs being all like “WHATS HER NAME? HER AGE? HER SPCIAL SECURITY NUMBER!!!?”

6 notes 路 See All

not to get all weird on y’all on a sunday eve, and in fairness I let the candle burn down all the way to the bottom because I figured it would, you know, just go out; but anyway if you’ve never had a thought while lying in bed trying to sleep before work and had a seven-day red candle explode right as you think said thought, it’s uh, well, an experience, especially when it’s a clean enough break that there’s not even any shrapnel on the floor despite the majority of the glass holder propelling itself completely off the shelf 

5 notes 路 See All

Ah. One of my favorite movies. One thing I have in common with Leon nowadays is my best friends are my plants as well. Always happy. No questions.

I heard this song the day I watched the movie but I failed to understand what it really meant from within. Lmk what it really means when you don’t have a train to catch.

0 notes 路 See All

i see you all have quieted down now that the anons are gone

1 notes 路 See All
Next Page