Tumgir
ttttttttlk · 9 days ago
Text
Muantappp😘😘😋
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
1K notes · View notes
ttttttttlk · 9 days ago
Text
Fazrina bila dah memayong sangap teros..
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
3K notes · View notes
ttttttttlk · 9 days ago
Text
Oh Cazzo 👰🥁🍆🉑🚮
Tap Here And View Awesome Chick
7K notes · View notes
ttttttttlk · 9 days ago
Text
evee ade cuma saje x tunjuk
Tumblr media
497 notes · View notes
ttttttttlk · 9 days ago
Text
Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Awek awek pubg, biarpun badan kecik tapi tersembunyi bukit yang besar.
Ini kalau dapat mimel, ica dengan eve ni memang perghhh sumbat batang ni dekat semua💦👅
430 notes · View notes
ttttttttlk · 9 days ago
Text
Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Awek awek pubg, biarpun badan kecik tapi tersembunyi bukit yang besar.
Ini kalau dapat mimel, ica dengan eve ni memang perghhh sumbat batang ni dekat semua💦👅
430 notes · View notes
ttttttttlk · 9 days ago
Text
dahlia
2K notes · View notes
ttttttttlk · 16 days ago
Text
Tumblr media
🦋
254 notes · View notes
ttttttttlk · 16 days ago
Text
AKU KETAGIH FACE FUCK MULUT FIQA🤤
SEKADAR FANTASI😘
Fiqa ni tunang kwn aku tp kwn aku dh keje dkt Sabah so diorang LDR. Aku dh lama geram dgn Fiqa ni mostly sbb bibir dia. Fuhh bibir dia mmg mengancam betul kalau hisap konek mmg puas hati. One day dia gaduh dgn kwn aku so aku amik la peluang nk pujuk and tabur sikit ayat kitaorg dh makin rapat sampai satu aku berjaya fonsex and vc sex dgn Fiqa
Tumblr media Tumblr media
Masa fonsex tu masing2 dh horny and aku pon confess kt Fiqa aku selalu jd kan dia modal melancap aku. Dia tanya “U imagine apa je i bila u fap?”.
“I imagine facefuck u ganas2 sampai sloppy gila batang i then i imagine bibir u sedut2 telur i” aku ckp. Aku pon sent video aku cumtribute muka dia, “serius u i tak main2 mmg i turn on gila tgk muka u” ucap aku.
Next week tu kitaorg jumpa and dlm kereta aku Fiqa tanya “hari ni u imagine i tak hihi?”. “Hari ni i nk betul2 u hehe” usik aku sambil usap2 peha dia.
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
“I pon dah lama tak dpt batang ni..u tak rasa serba salah ke dgn Amir (nama kwn aku) u nk fuck tunang dia hehehe?” tanya Fiqa lalu dia tekan2 batang aku dgn tgn dia. “Hehe lantak dia la baby la..kalau u wife dia pon i still fuck..siapa je bole tahan tgk u ni baby” puji aku lalu terus bibir aku kiss Fiqa.
"Mantap bibir u ni..", tutur aku sambil mencium pipi Fiqa bertalu-talu. “Hmm i biasa jela u” ucap Fiqa malu. "Ni pepek tembam hmm. Pepek mantap ni ni ada bulu ke shave? ", balas Nazel sambil gosok2 celah kelengkangnya.
“I trimmed bulu pepek i” jawab Fiqa. Bibir kitaorg saling bercium sambil Fiqa meramas-ramas konek aku yg masih sedia terpacak di dalam seluar.
Tumblr media Tumblr media
"Kerasnya batang U.. Horny betul U ni kat tunang kwn u ye..", tutur Fiqa sambil tangannya keluar kn konek bengkok dan tebal aku.
Aku tau Fiqa berdebar bila tgk batang padu aku yg akan melenjan mulutnya. Fiqa mencangkung di hadapan aku dan mengusap buah pelir dan batang aku. Lidah Fiqa jilat kepala batang aku lalu dicium nya seluruh batang aku sambil tangan nya ramas telur aku.
Fiqa blowjob batang aku, penuh mulut betina bertudung dgn batang tebal aku.
Tumblr media
Aku mengusap perlahan pipi Fiqa yg sedang khusyuk melahap batang. Muka dia yg putih dan licin, mata Fiqa yg kuyu memandang aku ketika asyik menghisap batang betul2 buat aku makin horny. Aku memegang erat kepala Fiqa dan terus menghentak ruang mulut dia dengan batang.
Mata Fiqa yg kuyu tu still pandang je aku yg sedang rakus melakukan face-fuck. Bibirnya mengemam erat batang aku tu agar tidak terkeluar dari mulutnya.
(Plop! Plop! Plop! Plop!) Aku melajukan henjutan sambil memandang muka Fiqa dgn penuh bernafsu. Tangan aku memaut erat kepala Fiqa yg masih bertudung tu. Batang bengkok aku masuk kn ke dlm mulut tunang orang ni dalam-dalam sampai kepala konek aku mencecah tekaknya.
Tumblr media
"Uhh fuck sedapnya Fiqa.. Sedap facefuck mulut u.. Arghh shit..", racau aku.
Aku melajukan lagi tujahan pd mulut Fiqa sambil terdongak kenikmatan. Fiqa menahan asakan batang aku yg menujah mulutnya dengan rakus. Meleleh air liur Fiqa sampai basah tudungnya akibat mulutnya ditujah pelir aku.
“Arghhh yesss Fiqa..tahan sygg..” aku mengerang bila aku tekan sedalam dalam batang aku sampai bulu konek aku mencecah bibirnya. Aku memegunkan tujahan batang pd mulut Fiqa dan membiarkan batang aku berada di dalam mulut wanita genit itu seketika.
999 notes · View notes
ttttttttlk · 16 days ago
Text
Dri mlm smlm smpi tghri tk mndi II lagi 🤤🤤🤤🤤
297 notes · View notes
ttttttttlk · 16 days ago
Text
ada yg kenal tak siapa ni 👀
2K notes · View notes
ttttttttlk · 22 days ago
Text
Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Wish you here to squeeze it ☺️
370 notes · View notes
ttttttttlk · 26 days ago
Text
Tumblr media
1K notes · View notes
ttttttttlk · 27 days ago
Text
baru nmpak bentuk fie ni..boleh tahan
265 notes · View notes
ttttttttlk · 27 days ago
Text
arghh💦
216 notes · View notes
ttttttttlk · 27 days ago
Text
Ahhh ica
Tumblr media Tumblr media
694 notes · View notes
ttttttttlk · 27 days ago
Text
budak cute😋
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
#gadistudungcomel
252 notes · View notes