Annalisa | 23 Years Old | A proud cat dad Allergic to coconut & always tired.

Explore Tagged Posts
Last Seen Blogs
Statistics

We looked inside some of the posts by yamatoswood and here's what we found interesting.

Inside last 20 posts
Time between posts
2 days
Number of posts by type
Photo
14
Video
0
Audio
0
Text
6
Chat
0
Answer
0
Link
0
Quote
0
Fun Fact

In an interview with inc.com, David Karp (Tumblr's founder) admitted, "Being on computers all the time makes me feel gross."

yamatoswood·a month agoPhoto

furioustheowlboy:

~ Arcade Palette EraserMic ~ 

I’ll probably be figuring out stickers for this!

yamatoswood
3K notes · See All
yamatoswood·a month agoText

tantandrw:

so,,,let me introduce you to my vigilante!aizawa au (mic is still a hero haha)

3K notes · See All
yamatoswood·2 months agoPhoto

herr–katze:

saladsaladnovski:

randomsplashes:

me @ demons: it’s free real estate 

NO BUT YOU DON’T UNDERSTAND

Duo postulant percipitur honestatis et, eu discere deseruisse theophrastus ius. Graece doctus in vim, id nam utamur explicari. Eam id oporteat volutpat suavitate, has ei error senserit. Solet aliquid te ius, est quem ipsum ea. Ei his quod posse iriure, torquatos persecuti at qui, ei legere iuvaret reprehendunt sea. Nam scripta fabulas eu, mea ut labores persequeris. Vis ex solum contentiones, usu ex quodsi denique sententiae, at vix enim ullum error.
Vel ubique explicari ne, quem ponderum ad eos. Et eius tibique eos, ea pro dicant partem abhorreant. Dolorum imperdiet ea vim, euismod laboramus cum in. Ius vero salutatus cu.
Mel ad sonet accusam. Mei wisi integre persequeris te, nobis discere duo ut. Has aliquid necessitatibus ea, sit te putent commune scripserit, his ferri movet perfecto ad. Vidisse incorrupte ad pro, ad cum nostro mnesarchum voluptatum. Mei dicam feugait maluisset ex. Sit mollis eligendi ad.
Id vim tota antiopam platonem, te sit audire viderer vocibus. Dicunt forensibus cotidieque te nam. Ad mel veniam corpora, ius et decore eligendi, quo falli numquam ex. Qualisque vulputate scriptorem et est, ea illum suscipit eam. Usu alienum praesent electram ea, quo utamur dolores id, dicant adipisci neglegentur eu nam. No mutat libris mea, movet persius detraxit vim cu, mel cu ceteros fabellas necessitatibus.
Has ei habeo nobis decore. Nam labitur consulatu te, no malorum indoctum honestatis ius. Eu vix paulo tantas, mea ut minim atomorum consequuntur, docendi singulis cu sea. Pro ad nonumy aliquando, at possit possim vel.

You’re right I don’t

yamatoswood
201K notes · See All
yamatoswood·2 months agoPhoto

hellbabyfromhell:

hellbabyfromhell:

this is my dream for work

if you are mad about this there is a 30% chance you are old and a 70% chance you have never worked the food or retail industries, very high chance of comorbidity

yamatoswood
16K notes · See All
Next Page