Tumgir
raieeeeeeeee 2 months ago
Text
Memang sengaja kan ambik gambar tayang tetek macam ni 馃い馃い
Tetek dah lah mantap 馃い馃い dapat hisap tetek dia tu 馃い馃い jangan kasi lepas puting dia aaaaarrrrrhhhhh馃い馃い
Muka macam sedap dikasi batang untuk dikulum 馃い馃い pancut dekat muka sekali 馃い馃い
Main dengan dia kalau boleh , jangan bukak tudung 馃い馃い
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Kalau aq dapat dia ni , aq hisap & jilat tetek dia sampai aq puas 馃い馃い dah puas ratah tetek dia , jilat ketiak wangi & masam dia sampai aq puas 馃い馃い sambil tu jolok pepek dia sampai basah 馃い馃い
2K notes View notes
raieeeeeeeee 2 months ago
Text
Banyak imaginasi bila bermain dengan awek bertudung dengan berkaca mata 馃い馃い
Muka tu cute dan luas memang nak kena pancut lah tu 馃い馃い
Pancut dekat muka dia tu biar hilang mekaup nak pancut dekat cermin mata dia pon ok tu hehehe lagi nikmat 馃い馃い
Bau badan dia mesti bau虏 masam sebab baru balik kerja 馃い馃い
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Dapat dekat aq ni , aq jilat pepek dia yang masam tu 馃い馃い dah puas aq jilat peha dan kangkang dia 馃い馃い dah puas aq hisap tetek dia sampai aq puas 馃い馃い dah puas aq jilat ketiak masam dia sampai hilang dia punya wangi 馃い馃い dah puas aq jilat leher dia sampai buat bite 馃い馃い dah puas aq cium mulut dia sampai dia puas 馃い馃い dah puas aq jilat seluruh muka cantik dia biar mekaupnya hilang 馃い馃い lepastu paksa dia jolok dari depan 馃い馃い dah puas aq terus pancut air mani aq ke muka dia 馃い馃い dah puas aq tukar posisi pulak jolok dari belakang 馃い馃い dah puas aq pon pancut air mani aq ke rambut masam dia tu 馃い馃い fuhh memang terbaik awek berkaca mata 馃い馃い
371 notes View notes
raieeeeeeeee 3 months ago
Text
aq suka perempuan pakai baju ketat - ketat dan fit - fit macam ni buat kote aq cepat naik 馃い馃い
Memang sengaja pakai tudung singkat 馃い馃い tahu lah tudung tu masam kalau di bau 馃い馃いlagi - lagi bau peluh dari tuan badan lagi fuhh nikmat 馃い馃い
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Kalau dapat dekat aq ni 馃い馃い aq nak Jilat satu badan dia yang wangi dan masam tu 馃い馃い awek macam ni perfeum mesti wangi 馃い馃い aq nak hisap tetek dia sampai aq puas 馃い馃い jilat ketiak wangi dan masam dia mesti nikmat dapat bau ketiak 馃い馃い cium mulut dengan main lidah dia sekali fuhh 馃い馃い jilat muka cute dia biar hilang mekaup 馃い馃い nak jilat pepek dia mesti pinky 馃い馃い
1K notes View notes
raieeeeeeeee 3 months ago
Text
Nama dia IZZATI 馃槝馃構 rakan tempat sekerja aq , time masa kerja 馃い馃い
Orangnya kecik tak tinggi , kalau main dengan IZZATI mesti nikmat 馃い馃い main dengan IZZATI mesti teragkat 馃い馃い
Aq pernah lalu sebelah dia , pehh dia punya minyak wanginya nikmat 馃い馃い ada bau masam - masam sikit biasalah duduk dalam econ sejuk mestilah berbau 馃い yang penting bau ketiak dia lagi sedap 馃い馃い
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Tudung dah lah labuh 馃い馃い sengaja nak elakkan nampak bentuk tetek 馃構馃構 dia dengan body fit dia dekat orang ramai , tahu lah body perempuan tu sedap untuk diratah 馃い馃い
FANTASI | IMAGINASIKU
Time masa tu aq tengah bersihkan dedaun pokok yang jatuh semalam , aq menggunakan penyapu untuk membersihkanya tetapi aq pon terkejut IZZATI lalu dan terus masuk ke bilik air perempuan , bilik air perempuan tu tak berkunci oleh IZZATI , aq pon masuk terdengar suara IZZATI tengah meneran buang air besar , aq tunggu di sebelah jamban yang kosong kot虏 IZZATI mahu keluar , setengah jam baru IZZATI keluar dari bilik air , dia tengah leka basuh muka dia lantas aq pon telekup mulut dia & terus aq kunci pintu utama tandas perempuan takut - takut ada orang lain masuk , aq pon masuk bilik air yang digunakan IZZATI tadi semasa buang air besar tadi , aq dengan secara paksa IZZATI suruh buka mulut dia supaya senang aq nak masukkan kote ke dalam mulut IZZATI , tapi IZZATI tetap melawan walaupun daya dia agak lemah , " berani kau buat IZZATI macam ni lepaskan IZZATI kalau tak siap belum sempat nak marahkan aq , aq pon terus masukkan kote aq ke mulut IZZATI , liat wajah IZZATI nampak macam pasrah tapi disebaliknya tak , IZZAT berkata padaku " sial kau batang kau tak sedap langsung " belum siap ayat dia nak cakap aq pon terus cium mulut dia sekali lagi fuhh " nikmat tak rasanya " dia tak menjawab pertanyaan ku ini 馃い馃い
Kemudian aq ajak dia main dengan dia , baju dia aq bukak , coli , spender & seluar dalam fuhh terpampang gadis betul虏 tak berbaju & tak berseluar ada depan mata aq yang selama - lama ini aq idamkan , aq bukak baju aq dengan seluar & spender ku , aq & IZZATI dah berbogel terus aq ratah pepek dia dengan rakusnya , " Woiii lepaskan aq jangan jilat & gigit sakitttt " aq tak pedulikan lantas aq jilat & gigit pepek dia sekuat hatiku dah puas ratah pepek dia , aq terus jilat bontot , kangkang , peha & perut dia sampai bersih " jangan jilat situ IZZATI geli lah , aq berkata " bau badan IZZATI kan sedap hehe " IZZATI mampu terdiam , dah settle ratah dekat bontot , kangkang , peha & perut dia , aq pon terus ke permukaan dua gunung idaman lelaki , aq dengan rakusnya terus hisap tetek IZZATI sampai aq betul - betul puas 馃い馃い
Dah puas ratah tetek IZZATI , aq nak jilat ketiak & leher dia tentu ada rasa - rasa wangi & masam sikit " IZZATI merenggek kesedapan bila aq ratah ketiak & leher " aaaarrrrhhhh sedappnyaa awak aaaarrrrhhhh " dengar nada suara rasanya IZZATI dah masuk perangkap aq hehe , dah puas ratah ketiak & leher , aq terus ke muka dia , sekali lagi aq cium mulut dia dengan penuh ghairah , pipi dia aq jilat , dagu aq jilat , dahi aq jilat & hidung aq pon jilat & hisap " IZZATI aq dah nak terpacut dah ni " IZZATI terus tadah muka dia ke arah kote aq , aq pon terus pancut ke muka IZZATI dengan tetek dia sekali
IZZATI nak aq jolokkan tak " tak nak sakit " aq paksa dia tapi dia tolak " aq pon apa lagi kangkangkan peha IZZATI tu luas - luas , dah luas terus masukkan kote aq ke pepek IZZATI " aaaarrrrhhhh mantappnnyaa kote awak ni first time IZZATI diperkosa oleh awak " lantas terdengar IZZATI cakap macam tu dekat aq , aq pon jolok dia maju & mundur dengan laju serta dengan agak perlahan , dah puas aq pon baring bersebelah dengan IZZATI , IZZATI cakap " thanks bagi IZZATI Peluang rasa batang awak hehehe " aq pon cium mulut IZZATI sekali lagi sambil kedua - kedua tangan kanan & kiriku pegang tetek buat kali terakhir , IZZATI pon pakai - pakaian baju dia balik dengan seluar dia serta aq pon turut pakai - pakaian aq tu balik , aq harap dapat berjumpa dengan IZZATI lagi hehehe
152 notes View notes
raieeeeeeeee 3 months ago
Text
Apa fantasi korang bila terserempak awek虏 cun di tempat yang sunyi ?!! 馃榿馃い
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Ni fantasi aq
1. Body padu fit pulak tu , memang mintak tetek tu kena hisap ke apa , pepek pon sedap dijilat & gigit 馃い馃い
2. Buka mask dia , bagi kote aq terus ke muka ayu dia terus paksa dia hisap kote aq sampai bersih dengan telur aq sekali , jilat muka dia sekali supaya mekaup dia tu hilang 馃い馃い
3. Pehh tetek dia memang padu teruk 馃い馃い bukak baju , coli dia memang aq hisap tetek dia sampai aq puas layan tetek dia 馃い馃い muka tu garangnya memang mintak kena pancut dekat muka ke apa 馃い馃い suruh dia hisap kote lagi nikmat 馃い馃い
4. Nampak dia dekat taman permainan keseorangan diri 馃い馃い cepat - cepat aq culik dia , lepastu bawak dia ke semak belakang taman permainan 馃い馃い yang paling penting main jangan bukak tudung 馃い馃い aq pon terus rogol dia sampai aq puas 馃い馃い aaaarrrrhhhh
Komen fantasi korang semua 馃憤馃徎馃構
362 notes View notes
raieeeeeeeee 3 months ago
Text
Dapat dekat aq ni , lepas habis kelas aq terus culik dia 馃い馃い lepastu bawak dia ke tempat yang sunyi 馃い馃い nampak wajah dia tak sedarkan diri , buka baju , coli , seluar & spender 馃い馃い kalau boleh main dengan awek ni tudung dia jangan bukak 馃い馃い jolok dia sampai dia puas 馃い馃い dah puas aq suruh hisap kote aq sampai bersih 馃い馃い dah bersih pancut dekat muka & tetek fuhh lagi nikmat 馃い馃い aaaarrrrhhhh
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Berdirilah dekat tempat panas lagi 馃い馃い bau badan dah lah sedap 馃い馃い kena berjemur pulak tu lagilah bertambah masam & wangi ketiak tu 馃い馃い
375 notes View notes
raieeeeeeeee 3 months ago
Text
Memang sengaja pakai tudung sengkat , biar orang tengok dia bertambah ghairah lah tu 馃い馃い
Awek macam ni pon kote aq pon naik mencanak sebab tertengok body padu dia 馃い馃い macam tu
Body dia dah lah mantap , mestilah pepek dia tu banyak air 馃い馃い aq sanggup jilat & hisap
Dekat area tetek lagilah jilat , hisap & gigit sampai aq puas layan dua gunung mekar bersusu awek ni 馃い馃い
Dia payung ketiak , aq duduk sebelah dia lepastu jilat & bau ketiak dia dengan bau kemeja dia sekali aq jilatkan 馃い馃い sapa suruh anggkat ketiak tu kan dah kena jilat 馃い馃い
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
170 notes View notes
raieeeeeeeee 3 months ago
Text
Aq suka perempuan yang pakai berkaca mata nampak ghairah kalau dipandang 馃い馃い
Muka dia dah lah ayu , mesti dia punya bau sedap perfeum wangi lagi - lagi bercampur bau peluh dan masam dia lagi nikmat 馃い馃い bau badan pon sedap 馃い馃い sebab lama berjemur dekat tengah - tengah panas 馃い馃い
Ketiak dia mesti masam 馃い馃い kalau dia angkat ketiak tu time masa dia berpeluh lagi nikmat 馃い馃い
Tudung dia mesti bau - bau masam campur dengan bau - bau peluh lagi 馃い馃い kalau aq selak tudung dia tu lagi menaikkan nafsu aq 馃い馃い
Tumblr media Tumblr media Tumblr media
Dapat dekat aq ni aq paksa dia hisap dan jilat 馃い馃い kote aq dengan telur aq sampai bersih 馃い馃い dah puas hisap puting dia sampai aq puas ratah kedua - dua buah puting dia 馃い馃い dah puas aq cium mulut dia 馃い馃い seluruh muka dia aq jilat supaya mekaup dia hilang 馃い馃い
Dah puas main dengan dia , lepastu aq bawak balik bra 馃い馃い dia dengan seluar dalam 馃い馃い dia pakai mesti bau cipap dia nikmat 馃い馃い
212 notes View notes
raieeeeeeeee 3 months ago
Text
Aq suka perempuan pakai baju kemeja , baju kurung ataupun blouse memang nampak ghairah aq dibuatnya 馃い馃い
Owner dah lawa , body cutting fit sedap pulak tu 馃い馃い ketiak tu mesti lah berpeluh 馃い馃い berdiri lagi dekat tempat panas lagi dah lah masam dia punya bau ketiak 馃い馃い
Coli dan sepender dia mesti dah basah habis sebab kena jemur 馃い馃い tentu sedap rasanya bau tentu nikmat 馃い馃い
Dapat dekat aq masa dia tengah leka ambik gambar sorang虏 , aq pon telekup mulut dia 馃い馃い bagi dia pengsan , dah dia tak sedarkan diri bawak dia ke tempat semak yang jauh dari orang ramai , aq pon bukak baju dia , baju dalam dia , seluar , seluar dalam dia , bau dan jilat , dah bukak semua tu aq bukak pakaian aq dengan seluar aq lepastu aq rogol dia dalam semak sampai aq puas 馃い馃い
Tumblr media Tumblr media Tumblr media
96 notes View notes
raieeeeeeeee 3 months ago
Text
Dapat dekat aq ni , aq rasa pepek dia mesti pinky ni 馃い馃い mesti sedap bau pepek dia 馃い馃い dah puas hisap tetek dia 馃い馃い hisap tetek dia sampai aq puas 馃い馃い dah puas hisap tetek dia 馃い馃い aq hisap dan jilat ketiak dia sampai tak ada bau wangi satu pon biar ketiak dia busuk 馃い馃い dah puas dekat ketiak 馃い馃い aq pon terus cium mulut dia sampai aq puas 馃い馃い dah puas cium mulut 馃い馃い kasi kote aq dekat dia 馃い馃い kulum kote aq sampai dia 馃い馃い puas hisap dan jilat kote aq 馃い馃い dan last sekali pancut dekat muka dengan alur tetek dia 馃い馃い
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
186 notes View notes
raieeeeeeeee 3 months ago
Text
Body dia memang mantap sengaja nak menaikkan nafsu orang lelaki 馃い馃い
Kalau dekat ni Pehh bau ketiak dia time ambik gambar bau peluh dan masam 馃い馃い bau badan dia lagi sedap 馃い馃い
Bau dekat tudung dia lagi nikmat 馃い馃構
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
223 notes View notes
raieeeeeeeee 4 months ago
Text
Nisakhairuddin kalau bergambar mesti nak melentik badan 馃い馃い
Aq tahu body 馃い馃い Nisakhairuddin ni padu teruk , ramai nak aim 馃い馃い body sexy Nisakhairuddin
Kalau terserempak dengan Nisakhairuddin aq tutup mulut dia guna kain 馃い馃い biar Nisakhairuddin tak bernafas masuk dalam kereta cari rumah kosong yang tak ada orang duduk
Dah jumpa rumah kosong , aq pon bawak masuk Nisakhairuddin 馃い馃い ke dalam bilik yang ada tilam , seluruh pintu dan tingkap rumah aq kunci takut time orang lain terdengar aq main dengan Nisakhairuddin instafemous 馃い馃い
Aq pon terus bukak baju , coli , seluar & spender 馃い馃い Nisakhairuddin hehe Nisakhairuddin tak sadarkan sebab dia pengsan 馃い馃い lalu aq pon buka baju ku dengan seluar jin serta spender yang ku pakai 馃い馃い
Dengan rakusnya aq terus cium mulut Nisakhairuddin 馃い馃い lepas tu bau leher & ketiak Nisakhairuddin 馃い馃い nikmat dapat bau walaupun ada rasa masam虏 sikit 馃い馃い lepastu aq pon hisap kedua虏 tetek 馃い馃いNisakhairuddin sampai aq puas 馃い馃い
Dah puas seluruh body lentik Nisakhairuddin aq jilat 馃い馃い lepas tu jilat & hisap pepek pink Nisakhairuddin 馃い馃い Nisakhairuddin pon terjaga dari tidurnya , Nisakhairuddin pon terkejut melihat keadaanya bogel dengan lelaki yang tak dikenaliya
Nisakhairuddin becakap kata虏 agak kasar " Woiii binatang kau lepaskan aq sebelum aq bagitau pihak berwajib " aq pon ketawa sedikit hehe belum sempat Nisakhairuddin nak berkata apa虏 aq pon terus cuim mulutnya dengan rakus sekali 馃い馃い
Nisakhairuddin berusaha untuk megelak daripada dicium olehku apakan daya Nisakhairuddin tak dapat melawan lagi dengan keadaan yang agak terlalu lemah aq pon terus cium mulutnya 馃い馃い sehingga kitaorg bermain lidah , bertukar lidah serta air liur 馃い馃い
Aq turun ke pepek Nisakhairuddin dan terus jilat dan hisap pepek 馃い馃い dia yang pink itu lepastu jolok Nisakhairuddin dari depan " masuk dan keluar " dah puas aq pancut kote aq ke alur tetek dan face Nisakharuddin 馃い馃い aq melihat Nisakhairuddin berasa puas dan penat sebab dapat merasa kote aq 馃い馃い
" awak boleh tak saya nak hisap kote awak " aq pon macam tak percaya Nisakhairuddin akan ketagih juga dengan kote aq 馃い馃い dengan pantas aq pon parking kote aq ke muka Nisakhairuddin belum lagi aq masukkan terus Nisakhairuddin hisap 馃い馃い jilat serta kantung telur aq pon Nisakhairuddin bersihkan " sedappnyaa kote awak ni sedappnyaa rasa , saya pernah merasa sesedap yang ini " 馃い馃い
Dengan pantas aq lepaskan kote aq ke mulut Nisakhairuddin , aq bagunkan dia dengan rakusnya aq terus cium mulut kali 3 馃い馃いNisakhairuddin dengan agak lama sekali , Nisakhairuddin turut membalas 馃い馃い ciumanku dengan rakus 馃い馃い
Terpaksalah kitaorg bermalam di situ selama dua hari tiga malam disebabkan kitaorg kepenatan " apa虏 pon terbaik body awak Nisakhairuddin "
" kote awak apa kurangnya sedap juga hehe" lepastu aq tidur berdua dalam bilik dengan keadaan gelap gelita tiada lampu satu pon maklumlah rumah kosong yang lama ditinggalkan begitu lama sekali #mystory #ytjt 馃榿馃榿
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
391 notes View notes
raieeeeeeeee 4 months ago
Text
Ni mesti ketiak 馃い馃い dia tu dah berpeluh馃い馃い tu sebab kena jemur 馃い馃い kalau terserempak dengan dia ni aq culik dia main dalam semak 馃い馃い pon ok juga
Tu lah tayang lagi body 馃い馃い padu dia tu meminta kena rogol dengan aq 馃い馃い
Tumblr media
Aq pon terus bukak baju dia 馃い馃い , baju dalam 馃い馃い seluar 馃い馃い seluar dalam
Aq terus bukak bajuku dengan seluar ku , aq pon terus rogol dia 馃い馃い sampai aq puas 馃い馃い
Tumblr media
383 notes View notes
raieeeeeeeee 4 months ago
Text
Keras batang aq tengok awek pakai baju jenis yang fit macam ni aq suka 馃い馃い lagi虏 ada bau badan 馃い馃い mesti sedap bau bandan 馃い馃い fuhh kalau dapat awek yang gaya yang macam ni aq nak tetek dia pon mantap dapat nyonyot kedua虏 gunung dua虏 馃い馃い tetek sampai aq puas pepek dia tu mesti sedap banyak air 馃い馃い sedap hisap & jilat pepek dia sampai bersih 馃い馃い kalau dapat dia ni rasanya tak keluar bilik 馃い馃い
Tumblr media Tumblr media Tumblr media Tumblr media
508 notes View notes
raieeeeeeeee 5 months ago
Text
Mira Filzah tu hehe padu tu
Tumblr media
teka bontot n tetek sape ? 馃槏馃槏馃槏
725 notes View notes