Tumgik
re2a · 3 years
Text
حل سوالات زبان کنکور ۹۹ برای داوطلبان کنکور
استاد مجتبی محمودی مدرس زبان انگلیسی در موسسه حرف آخر است. استاد محمودی با استفاده از روش‌های خاص و استفاده از انیمیشن مطالب را به تمامی داوطلبان کنکور آموزش می‌دهد. درس زبان یکی از دروس عمومی است که داوطلبان باید به آن توجه زیادی داشته باشند، زیرا آن‌ها با مطالعه دقیق می‌توانند یک تراز بالا برای این درس کسب کنند. استاد محمودی در این مطلب به سراغ حل سوالات زبان کنکور ۹۹ می‌رود و تمامی سوالات را برای داوطلبان عزیز حل می‌کند.
داوطلبان باید در کنکور سراسری به 25 سوال زبان انگلیسی از شماره 76 الی 100 در دفترچه عمومی پاسخ دهند. ضریب این درس در دفترچه عمومی برای تمامی داوطلبان گروه‌های آزمایشی 2 است. داوطلبان برای پاسخگویی به سوالات زبان تنها 20 دقیقه زمان دارند. این بدین معنی است که داوطلبان باید در 48 ثانیه به سوالات زبان انگلیسی پاسخ دهند. بنابراین آن‌ها باید تسلط زیادی بر سوالات زبان انگلیسی داشته باشند.
بودجه بندی زبان کنکور نظام جدید
یکی از مهم‌ترین کارهایی که داوطلبان و دانش‌آموزان باید قبل از کنکور سراسری انجام دهند، مطالعه بودجه بندی زبان کنکور نظام جدید است. مطالعه بودجه بندی به داوطلبان کمک می‌کند تا تسلط بیشتری بر تعداد سوالات داشته باشند. سوالات زبان انگلیسی کنکور نظام جدید بر اساس زبان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم است. بودجه بندی زبان کنکور برای تمامی داوطلبان در دفترچه عمومی به صورت زیر است:
بخش واژگان: ۸ سوال و 32 درصد از سوالات زبان کنکور
بخش گرامر: ۴ سوال و 16 درصد از سوالات زبان کنکور
بخش کلوز تست: ۵ سوال و20 درصد از سوالات زبان کنکور
بخش درک مطلب: ۸ سوال و 32 درصد از سوالات زبان کنکور
حل سوالات زبان کنکور ۹۹ توسط استاد مجتبی محمودی
استاد مجتبی محمودی مدرس زبان حرف آخر در این ویدیو به طور کامل به حل سوالات زبان کنکور 99 می‌پردازد. استاد محمودی با استفاده از روش‌های خاص خود سوالات را حل می‌کند و هنگام حل سوالات زبان به نکاتی در مورد درس نیز اشاره می‌کند. شما می‌توانید برای دیدن ویدیوهای آموزشی بیشتر به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کنید.
https://harfeakhar.com/wp-content/uploads/2021/05/حل-سوالات-زبان-کنکور-۹۹.m4v
  زبان کنکور با حرف آخر
یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات دانش‌آموزان و داوطلبان کنکور نخواندن درس زبان انگلیسی برای کنکور است. داوطلبان فکر می‌کنند که دانش زبان آن‌ها مانند دانش زبان کنکور است. همین موضوع موجب می‌شود که آن‌ها عملکرد خوبی در کنکور نداشته باشند. دوستان عزیز دانش زبانی شما با دانش زبان کنکور متفاوت است. شما باید با دقت زیاد مانند سایر درس‌های عمومی درس زبان را مطالعه کنید.
استاد محمودی مدرس درس زبان در موسسه حرف آخر با استفاده از روش‌های خاص و منحصربه‌فرد درس زبان را به داوطلبان آموزش می‌دهد. شما می‌توانید ویدیوهای آموزشی استاد را در سایت رسمی و مرکزی حرف آخر مشاهده کنید و متوجه شوید که چگونه استاد محمودی به راحت‌ترین شکل ممکن مفاهیم را توضیح می‌دهد. اگر به دنبال کسب یک تراز بالا برای درس زبان هستید هر چه سریع‌تر به سراغ پکیج‌های زبان حرف آخر بروید.
ویژگی‌های پکیج زبان حرف آخر
همان طور که می‌دانید تمامی پکیج‌های آموزشی حرف آخر دارای ویژگی‌های منحصربه‌فردی هستند. پکیج‌های زبان حرف آخر که توسط استاد محمودی تدریس می‌شوند ویژگی‌های زیر را دارند:
تدریس با استفاده از انیمیشن و تصاویر
استفاده از نقشه راه‌های خاص
حل سوالات کنکور در سال‌های اخیر
آموزش مبحث گرامر با روش‌های ساده و نوین
آموزش پاسخ به سوالات درک مطلب
تدریس لغات مهم در کنکور سراسری
و …
شما می‌توانید برای داشتن هر گونه اطلاعات بیشتر در مورد پکیج‌های زبان حرف آخر با مشاوران حرف آخر تماس بگیرید یا به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کرده و از آخرین اخبار تخفیف‌ها مطلع شوید. برای دریافت تخفیف‌های ویژه حرف آخر با مشاوران تماس بگیرید.
نوشته حل سوالات زبان کنکور ۹۹ برای داوطلبان کنکور اولین بار در حرف آخر. پدیدار شد.
source https://harfeakhar.com/%d8%ad%d9%84-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b2%d8%a8%d8%a7%d9%86-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1-%db%b9%db%b9/
0 notes
re2a · 3 years
Text
معرفی رشته حسابداری همراه با درصد و تراز لازم برای قبولی
یکی از پردرآمدترین رشته‌های تحصیلی در دانشگاه رشته حسابداری است. این رشته به دلیل بازار خوبی که دارد بسیار مورد متوجه داوطلبان و دانش‌آموزان قرار می‌گیرد. رشته حسابداری رشته‌ای است که با پول سروکار دارد. به عبارت دیگر می‌توان گفت تمامی امور مالی و معاملات در یک شرکت توسط حسابدار انجام می‌شود. با توجه به اینکه بیشتر داوطلبان و دانش‌آموزان به این رشته پردرآمد علاقه دارند، تیم محتوای حرف آخر در این مطلب به معرفی رشته حسابداری می‌پردازد و اطلاعات کاملی را در مورد این رشته در اختیار داوطلبان و دانش‌آموزان قرار می‌دهد.
معرفی رشته حسابداری به عنوان یک رشته شناور
رشته حسابداری یک رشته شناور است. این بدین معنی است که داوطلبان در هر سه گروه ریاضی، تجربی و انسانی می‌توانند این رشته را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند. رشته حسابداری برای داوطلبان گروه ریاضی در زیرگروه 1 قرار دارد و داوطلبان باید با توجه به ضرایب دروس تخصصی این زیرگروه درس‌ها را مطالعه کنند. داوطلبانی که به دنبال قبولی در این رشته هستند باید با توجه به ضرایب زیر درس‌ها را مطالعه کنند:
درس ریاضی: ضریب 4
درس فیزیک: ضریب 3
درس شیمی: ضریب 2
رشته حسابداری برای داوطلبان گروه تجربی در زیرگروه 4 قرار دارد. داوطلبان و دانش‌آموزان گروه تجربی که به دنبال قبولی در این رشته هستند باید با توجه به ضرایب زیر درس‌های تخصصی را مطالعه کنند:
درس زمین شناسی: ضریب 1
درس زیست شناسی: ضریب 2
درس ریاضی: ضریب 4
درس فیزیک: ضریب 3
درس شیمی: ضریب 2
داوطلبان و دانش‌آموزان گروه انسانی برای قبولی در رشته حسابداری باید به سراغ زیرگروه 3 رشته‌های انسانی بروند. همان طور که در قسمت بالا نیز به آن اشاره کردیم این رشته به صورت شناور در اختیار داوطلبان و دانش‌آموزان قرار می‌گیرد. ضرایب زیرگروه 3 انسانی برای این رشته به صورت زیر است:
درس ریاضی: ضریب 4
درس اقتصاد: ضریب 3
درس زبان و ادبیات فارسی: ضریب 2
درس عربی: ضریب 1
درس تاریخ و جغرافیا: ضریب 1
درس علوم اجتماعی: ضریب 2
درس فلسفه و منطق: ضریب 1
درس روانشناسی: ضریب 1
دروس مقطع کارشناسی رشته حسابداری
این رشته در 4 مقطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، ارشد و دکتری در اختیار داوطلبان و دانش‌آموزان قرار می‌گیرد. طول دوره تحصیل در مقطع کارشناسی این رشته همراه با کارآموزی 5 سال است و داوطلبان پس از گذراندن 5 سال از این رشته فارغ‌التحصیل می‌شوند. داوطلبان در مقطع کارشناسی باید 160 واحد درسی را برای رشته حسابداری سپری کنند. واحدهای درسی این رشته به صورت زیر است:
دروس عمومی: 20 واحد
دروس پایه: 50 واحد
دروس اختصاصی: 70 واحد
کارآموزی: 10 واحد
کارآموزی معادل: 10 واحد
دروس عمومی
داوطلبان باید 20 واحد از دروس عمومی را برای مقطع کارشناسی این رشته سپری کنند. دروس عمومی این رشته به شرح زیر هستند:
مبانی نظری اسلام اخلاق اسلامی انقلاب اسلامی تاریخ و تمدن اسلامی آشنایی با منابع اسلامی ادبیات فارسی زبان عمومی تربیت بدنی 1 تربیت بدنی 2
دروس پایه
داوطلبان در مقطع کارشناسی باید 50 واحد از درس‌های دروس پایه را سپری کنند. دروس پایه برای رشته حسابداری به صورت زیر هستند:
مبانی سازمان و مدیریت ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت 1 ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت 2 پژوهش عملیاتی پول و ارز و بانک داری مبانی و کاربرد کامپیوتر در مدیریت حقوق و مقررات مدنی روش‌های تحقیق و مأخذ شناسی اصول علم اقتصاد 1 اصول علم اقتصاد 2 آمار و کاربرد آن در مدیریت مالیه عمومی و خط مشی مالی دولت‌ها حقوق تجارت مبانی رفتار سازمانی مدیریت تولید و عملیات
دروس اختصاصی
داوطلبانی که در این رشته به ادامه تحصیل می‌پردازند باید 70 واحد درس اختصاصی را با توجه به درس‌های زیر سپری کنند:
اصول حسابداری 1 اصول حسابداری 2 اصول حسابداری 3 حسابداری پیشرفته 1 حسابداری پیشرفته 2 حسابرسی 1 حسابرسی 2 حسابداری دولتی 1 حسابداری دولتی 2 حسابرسی دولتی حسابداری میانه 1 حسابداری میانه 2 حسابداری صنعتی 1 حسابداری صنعتی 2 حسابداری صنعتی 3 اصول و مبانی تنظیم بودجه دولتی زبان تخصصی حسابداری 1 زبان تخصصی حسابداری 2 مدیریت مالی 1
کدام دانشگاه‌ها برای رشته حسابداری دانشجو قبول می‌کند؟
دانشگاه شهید بهشتی دانشگاه شهید چمران دانشگاه بوعلی سینا همدان دانشگاه رازی کرمانشاه دانشگاه بزرگمهر قائنات دانشگاه تهران دانشگاه شهید باهنر دانشگاه خوارزمی دانشگاه سمنان دانشگاه هرمزگان دانشگاه ارومیه دانشگاه اصفهان دانشگاه الزهرا دانشگاه ایلام دانشگاه بجنورد دانشگاه شیراز دانشگاه صنعت نفت دانشگاه صنعتی شاهرود دانشگاه فردوسی دانشگاه قم دانشگاه لرستان دانشگاه گیلان دانشگاه مازندران دانشگاه یزد دانشگاه کردستان دانشگاه گنبد دانشگاه ولیعصر رفسنجان مجتمع آموزش عالی سراوان دانشگاه خلیج فارس بوشهر دانشگاه سیستان و بلوچستان دانشگاه علامه طباطبایی دانشگاه فردوسی مشهد دانشگاه ولایت ایرانشهر دانشگاه کوثر بجنورد دانشگاه غیر انتفاعی شهید اشرفی اصفهانی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی قزوین دانشگاه غیر انتفاعی علامه محدث نوری دانشکده علوم انسانی حضرت معصومه دانشگاه غیر انتفاعی علم و فرهنگ دانشگاه غیر انتفاعی شمال – آمل دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران تهران دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا (ع) دانشگاه غیر انتفاعی علم و هنر یزد دانشگاه غیرانتفاعی ایوانکی دانشگاه غیر انتفاعی خیام دانشگاه غیرانتفاعی خاتم دانشگاه غیرانتفاعی البرز
بهترین دانشگاه‌های خارج از کشور
در معرفی رشته حسابداری حتما به این نکته توجه داشته باشید که این رشته یکی از محبوب‌ترین رشته‌ها در خارج کشور است. دانشگاه‌های زیادی برای ادامه تحصیل در خارج از کشور وجود دارند که این رشته را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند. با توجه به آخرین رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در سال 2021، دانشگاه‌های زیر برای تحصیل رشته حسابداری در اولویت قرار دارند:
دانشگاه تگزاس در آستین
دانشگاه میشیگان
دانشگاه ایندیانا بلومینگتون
دانشگاه نوتردام
دانشگاه پنسیلوانیا
دانشگاه ایلینوی در اربانا-شمپین
گرایش‌ های ارشد رشته حسابداری
در ادامه معرفی رشته حسابداری به سراغ معرفی گرایش‌های ارشد این رشته می‌رویم. گرایش‌های ارشد رشته حسابداری به شرح زیر هستند:
حسابداری
حسابرسی
حسابداری منابع انسانی
حسابداری مدیریت
حسابداری دولتی
حسابداری مالی
حسابداری صنعتی
حسابداری عمومی
آیا رشته حسابداری خ��ب است؟
این سوال شاید سوال بسیاری از داوطلبان باشد آیا رشته حسابداری خوب است؟ زمانی که داوطلبان و دانش‌آموزان با مشاوران موسسه حرف آخر تماس می‌گیرند معمولا این سوال را از مشاوران می‌پرسند. دوستان عزیز این موضوع کاملا به شرایط شما بستگی دارد. اگر به این رشته علاقه دارید، بله این رشته، رشته مناسبی است، زیرا از درآمد بالایی در جامعه برخوردار است و حقوق مناسبی دارد.
آیا رشته حسابداری سخت است؟
بدون شک هر رشته‌ای سختی‌های خاص خود را دارد. اما این بدین معنی نیست که یک رشته 100 درصد سخت و رشته دیگر 100 درصد آسان است. رشته حسابداری نیز مانند سایر رشته‌های پردرآمد دشواری‌های خاص خود را دارد. این رشته با ریاضی و فرمول سروکار دارد. بنابراین اگر به رشته ریاضی علاقه‌ای ندارید بهتر است به سراغ این رشته نروید.
بازار کار، آینده شغلی و درآمد
در ادامه معرفی رشته حسابداری نوبت به بازار کار و درآمد این رشته می‌رسد. با توجه به سابقه کار می‌توان گفت این رشته یکی از پردرآمدترین رشته‌های تحصیلی است. داوطلبان به راحتی می‌توانند برای این رشته کار پیدا کنند و درآمد بسیار بالای برخوردار شوند. دانشجویانی که از رشته حسابداری فارغ‌التحصیل می‌شوند در یکی از رشته‌های زیر می‌توانند فعالیت کنند:
مدیر حسابداری
حسابدار
مسئول حسابداری
تحلیلگر کسب و کار
حسابدار عمومی
سرپرست حسابداری
حسابدار پروژه
حسابداری کارمندان
منشی مالی
دستیار اداری
دبیر حسابداری
متخصص مالیات بر درآمد
دستیار حسابرس
حسابرس داخلی
مدیر حسابرسی
بازرس حسابداری
خزانه دار
صندوق دار
تحلیلگر سهام
مامور اعتبار محصولات
تحلیلگر سرمایه‌گذاری
مدیر پورتفولیو
تحلیلگر اوراق بهادار
رئیس بانک
فعالیت در ادارات دارایی
فعالیت در واحدهای صنعتی
 آخرین رتبه قبولی برای حسابداری
حرف آخر در ادامه معرفی رشته حسابداری به سراغ رتبه قبولی داوطلبان در این رشته می‌روند. تمامی اطلاعات این مطلب بر اساس آخرین کنکور یعنی سال کنکور 1399 است. آخرین رتبه قبولی برای رشته حسابداری به صورت زیر است:
  رتبه سهمیه قبولی جنسیت دانشگاه دوره 1120 ایثارگر (25 درصد ظرفیت) مرد دانشگاه خوارزمی تهران روزانه 2306 ایثارگر (25 درصد ظرفیت) زن دانشگاه خلیج فارس – بوشهر روزانه 1965 ایثارگر (5 درصد ظرفیت) زن دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) – قزوین روزانه 2546 ایثارگر (5 درصد ظرفیت) مرد دانشگاه بوعلی سینا – همدان روزانه 3002 ایثارگر (5 درصد ظرفیت) مرد دانشگاه جهرم روزانه 1002 منطقه 1 زن دانشگاه الزهرا(س) روزانه 1025 منطقه 1 زن دانشگاه اصفهان روزانه 3642 منطقه 1 مرد دانشگاه ارومیه روزانه 5339 منطقه 2 مرد دانشگاه اصفهان نوبت دوم 11215 منطقه 2 مرد دانشگاه بزرگمهر قاینات روزانه 14256 منطقه 2 زن دانشگاه بزرگمهر قاینات نوبت دوم 13688 منطقه 3 مرد دانشگاه ایلام روزانه 15343 منطقه 3 زن دانشگاه ایلام نوبت دوم 18501 منطقه 3 مرد دانشگاه بجنورد روزانه 26745 منطقه 3 زن دانشگاه بجنورد نوبت دوم
رتبه لازم برای قبولی در رشته حسابداری
داوطلبان و دانش‌آموزان معمولا نمی‌دانند چه تراز و رتبه‌ای برای قبولی در رشته‌ها باید داشته باشند. ما در ادامه معرفی رشته حسابداری، رتبه و تراز لازم درس‌های عمومی و تخصصی برای قبولی در این رشته را به شما معرفی می‌کنیم:
کارنامه قبولی در منطقه 1
  رتبه 3338 4141 4557 5422 7531 محل سکونت ارومیه بجنورد بجنورد بجنورد بجنورد دانشگاه قبولی دانشگاه ارومیه دانشگاه بجنورد دانشگاه بجنورد دانشگاه بجنورد دانشگاه کوثر – بجنورد محل سکونت ارومیه بجنورد بجنورد بجنورد بجنورد ادبیات فارسی 31 22 30 6 24 زبان عربی 22 47 22 30 31 دین و زندگی 30 56 32 24 27 زبان خارجی 24 0 0 0 20 رياضيات 17 20 25 19 4 اقتصاد 60 87 85 54 16 فارسي تخصصی 23 14 16 19 33 زبان عربي تخصصی 42 42 34 29 14 تاریخ و جغرافیا 25 12 29 20 16 جامعه شناسی 55 52 12 50 22 منطق و فلسفه 16 0 3- 10 16 روان شناسی 55 20 49 32 29
کارنامه قبولی در منطقه 2
  رتبه 6187 8335 8032 9406 10210 محل سکونت بجنورد ایلام قاینات جوانرود جوانرود دانشگاه قبولی دانشگاه کوثر- بجنورد دانشگاه ایلام دانشگاه بزرگمهر قاینات دانشگاه رازی – کرمانشاه دانشگاه رازی – کرمانشاه ادبیات فارسی 26 28 30 11 6 زبان عربی 34 23 10 11 20 دین و زندگی 36 52 38 15 30 زبان خارجی 3 0 0 28 2 رياضيات 29 15 17 14 8 اقتصاد 29 31 44 26 66 فارسی تخصصی 31 20 26 10 11 زبان عربی تخصصی 10 0 0 24 14 تاریخ و جغرافیا 26 38 26 8 25 جامعه شناسی 30 31 9 24 19 منطق و فلسفه -4 11 3 11 7 روان شناسی 40 47 44 42 54
 کارنامه قبولی در منطقه 3
  رتبه 24904 24458 23711 19491 18985 محل سکونت قلعه گنج ارسنجان گنبد خنج خدابنده دانشگاه قبولی مجتمع آموزش عالی سراوان مجتمع اموزش عالی سراوان دانشگاه گنبد دانشگاه لرستان – خرم اباد دانشگاه زنجان ادبیات فارسی 10 10 10 20 10 زبان عربی 20 10 10 10 10 دین و زندگی 10 10 10 40 20 زبان خارجی 10 10 50 10 10 رياضيات 10 30 40 20 20 اقتصاد 10 10 10 30 30 فارسی تخصصی 10 10 10 20 10 زبان عربی تخصصی 10 10 10 10 20 تاریخ و جغرافیا 1 10 10 10 10 جامعه شناسی 20 10 10 10 10 منطق و فلسفه 10 10 1 10 10 روان شناسی 20 20 10 30 20
  سوالات متداول در مورد رشته محبوب حسابداری
1) برای قبولی در این رشته باید به ضرایب کدام زیرگروه‌ها توجه کرد؟
رشته حسابداری یکی از رشته‌های شناور کنکور سراسری است و داوطلبان گروه ریاضی، تجربی و انسانی می‌توانند این رشته را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند. ضریب این رشته برای هر سه گروه آزمایشی در این مطلب توضیح داده شده است.
2) آیا این رشته در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری گرایش‌هایی دارد؟
بله این رشته در مقطع کارشناسی ارشد دارای گرایش‌های مختلف است، اما در مقطع دکتری تنها دارای گرایش حسابداری است.
3) بازار کار و درآمد رشته حسابداری در ایران چگونه است؟
این رشته دارای درآمد بسیار بالایی است و تمامی فارغ‌التحصیلان این رشته می‌توانند وارد یک حوزه کاری شوند و در آن فعالیت کنند.
نوشته معرفی رشته حسابداری همراه با درصد و تراز لازم برای قبولی اولین بار در حرف آخر. پدیدار شد.
source https://harfeakhar.com/%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d8%b1%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c/
0 notes
re2a · 3 years
Text
حل سوالات دینی کنکور 99 برای داوطلبان کنکور
یکی از مهم‌ترین درس‌های عمومی در کنکور سراسری درس دین و زندگی است. این درس در موسسه حرف آخر توسط استاد علیرضا یوسفیان پور تدریس می‌شود و داوطلبان با استفاده از آموزش‌های منحصربه‌فرد این استاد مطالب دینی را یاد می‌گیرند. استاد یوسفیان پور با حل سوالات دینی کنکور 99 تلاش دارد تا داوطلبان را برای کنکور سراسری بهتر آماده کند. ما در این مطلب حل سوالات دینی کنکور 99 را در اختیار شما قرار می‌دهیم تا با سوالات و راه‌حل‌های آن‌ها بیشتر آشنا شوید.
دین و زندگی با ضریب 3 یکی از مهم‌ترین درس‌های عمومی است. داوطلبان در کنکور سراسری باید به 25 سوال این درس از سوال شماره 51 الی 75 پاسخ دهند. مدت زمان پاسخگویی به سوالات دین و زندگی در کنکور 17 دقیقه است. داوطلبان برای پاسخگویی به هر سوال تنها 42 ثانیه زمان دارند و باید در این مدت زمان به تمامی سوالات دین و زندگی در کنکور پاسخ دهند.
بودجه بندی دینی کنکور نظام جدید
دانش‌آموزان و داوطلبان کنکور برای پاسخگویی به سوالات دینی کنکور باید به سراغ دینی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم بروند. مطالعه بودجه بندی دینی کنکور به داوطلبان کمک می‌کند تا متوجه شوند از هر بخش دینی چند سوال در کنکور سراسری مطرح می‌شود. بودجه بندی دینی کنکور نظام جدید به صورت زیر است:
دینی پایه دهم: ۹ سوال و ۳۶ درصد از سوالات دینی
دینی پایه یازدهم: ۸ سوال و ۳۲ درصد از سوالات دینی
دینی پایه دوازدهم: ۸ سوال و ۳۲ درصد از سوالات دینی
مبحث آیات و روایات: 11 سوال و 44 درصد از سوالات دینی
متن کتاب درسی: 9 سوال و 36 درصد از سوالات دینی کنکور
اشعار و حدیث: 5 سوال و 20 درصد از سوالات دینی کنکور
حل سوالات دینی کنکور 99 توسط استاد یوسفیان پور
استاد یوسفیان پور با استفاده از 14 الگو تمامی مطالب و مفاهیم دین و زندگی را به داوطلبان آموزش می‌دهد. اکثر داوطلبان به راحتی می‌توانند یک تراز بالای 90 درصد برای درس دین و زندگی در کنکور سراسری کسب کنند. استاد یوسفیان پور در این قسمت به سراغ حل سوالات می‌رود و همراه با حل سوالات برخی از مفاهیم را نیز به داوطلبان آموزش می‌دهد. حل سوالات دینی که توسط استاد یوسفیان پور در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد در 3 بخش تهیه شده است. شما می‌توانید در قسمت زیر ویدیو حل سوالات دینی را مشاهده کنید:
بخش اول حل سوالات دینی کنکور 99
  https://harfeakhar.com/wp-content/uploads/2021/04/حل-سوالات-دینی-کنکور-99-بخش-اول.m4v
بخش دوم 
  https://harfeakhar.com/wp-content/uploads/2021/04/حل-سوالات-دینی-کنکور-99-بخش-دوم.m4v
بخش سوم 
  https://harfeakhar.com/wp-content/uploads/2021/04/حل-سوالات-دینی-کنکور-99-بخش-سوم.m4v
  دینی کنکور با حرف آخر
استاد یوسفیان پور در موسسه حرف آخر درس دین و زندگی را آموزش می‌دهد. استاد برای آموزش بهتر مطالب و مفاهیم دینی تنها از 14 الگو استفاده می‌کند. این بدین معنی است که داوطلبان تنها با 14 الگو می‌توانند تمامی مفاهیم دین و زندگی کنکور را آموزش ببینند. اکثر داوطلبانی که با تدریس استاد یوسفیان پور دین و زندگی را برای کنکور مطالعه کردند دارای یک تراز بالای 90 درصد در کنکور سراسری هستند. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های پکیج‌های دین و زندگی استاد یوسفیان پور استفاده از تکنیک‌های رمزگذاری است. داوطلبان با استفاده از این تکنیک‌ها بدون حفظ کردن، مفاهیم و مطالب را در ذهن خود ثبت می‌کنند.
ویژگی‌های پکیج دینی حرف آخر
آموزش کل دین و زندگی تنها با ۱۴ الگو
تسلط کامل به کل دین و زندگی کنکور در کمتر از ۱ هفته
استفاده از تصاویر و تدریس کلیه مفاهیم با استفاده از پویانمایی
یادگیری سریع آیات و متون بدون حفظ کردن
و …
شما می‌توانید برای داشتن هر گونه اطلاعات بیشتر در پکیج‌های دینی حرف آخر با مشاوران حرف آخر تماس بگیرید یا به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کرده و از آخرین اخبار تخفیف‌ها مطلع شوید. برای دریافت تخفیف‌های ویژه حرف آخر با مشاوران تماس بگیرید.
نوشته حل سوالات دینی کنکور 99 برای داوطلبان کنکور اولین بار در حرف آخر. پدیدار شد.
source https://harfeakhar.com/%d8%ad%d9%84-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%af%db%8c%d9%86%db%8c-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1-99/
0 notes
re2a · 3 years
Text
آشنایی بیشتر با تعداد سوالات کنکور زبان
داوطلبان و دانش‌آموزان گروه‌های آزمایشی ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبان باید با توجه به گروه آزمایشی خود به سوالات در کنکور سراسری پاسخ دهند. هر گروه آزمایشی دارای دو دفترچه عمومی و تخصصی است. دفترچه شماره 1 یا همان دفترچه عمومی برای تمامی گروه‌های آزمایشی یکسان است. اما دفترچه تخصصی با توجه به گروه آزمایشی داوطلبان متفاوت است. ما در مطالب قبلی تعداد سوالات کنکور ریاضی، تجربی، انسانی و هنر را به داوطلبان معرفی کردیم. در ادامه این مطلب ما به سراغ معرفی تعداد سوالات کنکور زبان می‌رویم و دفترچه عمومی و تخصصی این کنکور را بررسی می‌کنیم.
داوطلبان و دانش‌آموزان می‌توانند در کنکور زبان به عنوان کنکور شناور شرکت کنند. این بدین معنی است که داوطلبان و دانش‌آموزان گروه‌های تجربی، ریاضی و انسانی می‌توانند در کنکور زبان نیز شرکت کنند. این کنکور نیز مانند سایر گروه‌های آزمایشی دارای دو دفترچه است و داوطلبان باید در مدت زمان مشخص به سوالات این دو دفترچه پاسخ دهند. شما می‌توانید در قسمت زیر تعداد سوالات کنکور زبان در دو دفترچه عمومی و تخصصی را بررسی کنید.
کنکور زبان: شانس دوم برای قبولی در کنکور
برخی از داوطلبان به کنکور زبان به عنوان شانس دوم برای قبولی در کنکور نگاه می‌کنند. داوطلبان گروه‌های آزمایشی ریاضی، تجربی و انسانی در کنار شرکت در گروه آزمایشی خود در کنکور زبان نیز شرکت می‌کنند تا شانس بیشتری برای قبولی داشته باشند. البته بسیاری از داوطلبان نیز این کنکور را به عنوان کنکور اصلی خود در نظر می‌گیرند و تنها به دنبال قبولی در رشته‌های کنکور زبان هستند.
تمامی داوطلبان کنکور زبان چه داوطلبانی که به عنوان شانس دوم به این کنکور نگاه می‌کنند و چه دانش‌آموزانی که این کنکور را برای قبولی رشته مورد نظر خود می‌دانند باید به تعداد مشخصی از سوالات کنکور زبان پاسخ دهند.
تعداد سوالات کنکور زبان 1400
داوطلبان و دانش‌آموزان باید در کنکور سراسری 1400 به دو دفترچه عمومی و تخصصی کنکور زبان پاسخ دهند. تعداد سوالات کنکور زبان به صورت کلی 170 سوال است. داوطلبان در دفترچه عمومی به 100 سوال و در دفترچه تخصصی به 70 سوال پاسخ می‌دهند. مدت زمان پاسخگویی به سوالات دفترچه عمومی 75 دقیقه و دفترچه تخصصی 105 دقیقه است. این بدین معنی است که داوطلبان برای سوالات کنکور زبان تنها 180 دقیقه زمان دارند و در این مدت باید به تمامی سوالات پاسخ دهند.
تعداد سوالات کنکور زبان: دفترچه عمومی
دفترچه عمومی یا دفترچه شماره 1 برای تمامی گروه‌های آزمایشی یکسان است. داوطلبان کنکور زبان باید به 100 سوال این دفترچه در مدت زمان 75 دقیقه پاسخ دهند. دفترچه عمومی شامل 4 درس دین و زندگی، عربی، ادبیات فارسی و زبان انگلیسی است. هر درس در دفترچه عمومی شامل 25 سوال است و مدت زمان پاسخگویی به هر درس عمومی در این دفترچه متفاوت است. تعداد سوالات کنکور زبان در دفترچه عمومی به صورت زیر است:
ردیف درس تعداد سوال از شماره تا شماره زمان پاسخگویی میانگین پاسخ به هر سوال 1 ادبیات فارسی 25 1 25 18 دقیقه 42 ثانیه 2 عربی 25 26 50 20 دقیقه 48 ثانیه 3 دین و زندگی 25 51 75 17 دقیقه 42 ثانیه 4 زبان انگلیسی 25 76 100 20 دقیقه 48 ثانیه
ضریب درس‌های عمومی در کنکور زبان
همان طور که در قسمت بالا مطالعه کردید هر درس مدت زمان مشخصی برای پاسخگویی دارد و داوطلبان باید با توجه به مدت زمان مشخص به سوالات هر درس پاسخ دهند. یکی از نکاتی که باید به آن توجه داشته باشید، تفاوت ضرایب درس‌های عمومی است. این بدین معنی است که هر درس عمومی دارای ضریب متفاوتی به صورت زیر است:
ضرایب دروس در دفترچه عمومی درس ضریب ادبیات فارسی 4 دین و زندگی 3 زبان عربی 2 زبان انگلیسی 2
تعداد سوالات کنکور زبان: دفترچه تخصصی
دفترچه تخصصی کنکور زبان با توجه به گروه آزمایشی داوطلبان می‌تواند به دو صورت باشد. دفترچه تخصصی اول شامل سوالات تخصصی زبان انگلیسی است. اما دفترچه دیگر با توجه به انتخاب داوطلبان شامل سوالات تخصصی زبان‌های آلمانی و فرانسه است. تعداد سوالات کنکور زبان در دفترچه تخصصی 70 سوال است و داوطلبان باید در مدت زمان 105 دقیقه به سوالات این دفترچه پاسخ دهند. دفترچه تخصصی کنکور زبان به دو صورت زیر در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد:
ردیف درس تعداد سوال از شماره تا شماره مدت زمان پاسخگویی 1 زبان تخصصی 70 101 170 105 دقیقه
  ردیف درس تعداد سوال از شماره تا شماره مدت زمان پاسخگویی 1 زبان‌های آلمانی و فرانسوی 70 101 170 105 دقیقه
ضریب درس تخصصی در کنکور زبان
ضریب درس تخصصی زبان انگلیسی یا زبان فرانسوی و آلمانی در کنکور زبان متفاوت است. داوطلبان باید با توجه به ضرایب زیرگروه‌های زیر در کنکور سراسری شرکت کنند:
زیر گروه درس ضریب 1 زبان تخصصی انگلیسی 4 2 زبان تخصصی آلمانی 4 3 زبان تخصصی فرانسوی 4
بودجه بندی سوالات تخصصی در کنکور زبان
داوطلبان و دانش‌آموزان کنکور زبان باید قبل از برگزاری آزمون سراسری به سراغ بودجه بندی تخصصی زبان بروند. اگر شما با تعداد سوالات کنکور زبان و مدت زمان پاسخگویی به هر سوال آشنا هستید حالا بهتر است به سراغ بودجه بندی کنکور زبان بروید. بودجه بندی زبان تخصصی کنکور زبان در سال 1400 به صورت زیر است:
بخش واژگان: 15 سوال
بخش ریدینگ: 20 سوال
بخش گرامر: 10 سوال
بخش کاربر زبانی: 10 سوال
بخش کلوز تست: 10 سوال
بخش ترتیب واژه‌ها: 5 سوال
داوطلبان باید به این 70 سوال با توجه به بخش‌های مختلف پاسخ دهند. همان طور که مطالعه می‌کنید بخش ریدینگ مهم‌ترین بخش در کنکور تخصصی زبان است و داوطلبان باید با دقت زیادی به سوالات این بخش پاسخ دهند تا تراز بالایی در کنکور سراسری کسب کنند.
شما می‌توانید برای داشتن هر گونه اطلاعات بیشتر در مورد کنکور زبان و رشته‌های کنکور زبان با مشاوران حرف آخر تماس بگیرید یا به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کرده و از آخرین اخبار کنکور مطلع شوید.
  سوالات متداول در مورد تعداد سوالات کنکور زبان
1) داوطلبان کدام گروه‌های آزمایشی می‌توانند در کنکور زبان شرکت کنند؟
داوطلبان گروه‌های آزمایشی تجربی، ریاضی و انسانی نیز می‌توانند در کنکور زبان شرکت کنند.
2) دفترچه تخصصی زبان دارای چند سوال است؟
دفترچه تخصصی زبان دارای 70 سوال است و داوطلبان باید در مدت زمان 105 دقیقه به سوالات پاسخ دهند.
3) دفترچه تخصصی کنکور زبان دارای چه درس‌هایی است؟
این دفترچه با توجه به انتخاب داوطلبان در دو دسته قرار می‌گیرد. دسته اول برای داوطلبانی که زبان انتخابی آن‌ها انگلیسی است و دسته دوم برای داوطلبان با زبان فرانسوی و آلمانی است.
نوشته آشنایی بیشتر با تعداد سوالات کنکور زبان اولین بار در حرف آخر. پدیدار شد.
source https://harfeakhar.com/%d8%aa%d8%b9%d8%af%d8%a7%d8%af-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1-%d8%b2%d8%a8%d8%a7%d9%86/
0 notes
re2a · 3 years
Text
حل سوالات عربی کنکور 99 تجربی برای تمامی داوطلبان کنکور
درس عربی از نظر بسیاری از داوطلبان کنکور درس دشواری است. اما استاد محمد واعظی این نوع طرز را تغییر داده است. عربی حرف آخر توسط استاد واعظی و روش‌های خاص او تدریس می‌شود. تمامی داوطلبان و دانش‌آموزانی که در درس عربی مشکل دارند با مشاهده پکیج‌های عربی استاد واعظی به سطح قابل قبولی از درس عربی می‌رسند. استاد واعظی برای اینکه بتواند به تسلط داوطلبان بیشتر کمک کند با حل سوالات عربی کنکور 99 به سراغ داوطلبان می‌رود.
درس عربی یکی از درس‌های عمومی در دفترچه عمومی است که داوطلبان باید به سوالات آن پاسخ دهند. این درس در دفترچه عمومی دارای 25 سوال است و داوطلبان باید از سوال شماره 26 تا سوال شماره 50 به سوالات این درس پاسخ دهند. م��ت زمان پاسخگویی به سوالات عربی در کنکور 20 دقیقه است. این بدین معنی است که داوطلبان برای پاسخگویی به هر سوال عربی تنها 48 ثانیه زمان دارند. درس عربی با ضریب 2 یکی از درس‌های عمومی است که می‌تواند مانند یک آسانسور عمل کند و رتبه نهایی داوطلب را افزایش دهد. ما در این مطلب حل سوالات عربی کنکور 99 توسط استاد واعظی را در اختیار شما قرار می‌دهیم.
حل سوالات عربی کنکور 99
بودجه بندی عربی کنکور نظام جدید
داوطلبان تمامی گروه‌های آزمایشی باید به درس عربی در دفترچه عمومی پاسخ دهند. همان طور که در قسمت بالا به آن اشاره کردیم تعداد سوالات عربی در کنکور سراسری 25 سوال است. اما هر بخش در عربی کنکور دارای چند سوال است؟ داوطلبان برای اینکه بتوانند عملکرد خوبی در کنکور داشته باشند باید بودجه بندی عربی کنکور نظام جدید را مطالعه کنند و از تعداد سوالات هر بخش مطلع باشند. بودجه بندی عربی کنکور نظام جدید به صورت زیر است:
(بودجه بندی عربی کنکور نظام جدید بر اساس عربی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم است)
بخش ترجمه و مفاهیم: ۱۰ سوال و ۴۰ درصد از سوالات عربی کنکور
بخش مفهوم لغات: ۱ سوال و ۴ درصد از سوالات عربی کنکور
بخش متن و درک مطلب: ۴ سوال و ۱۶ درصد از سوالات عربی کنکور
بخش تحلیل صرفی: ۳ سوال و ۱۲ درصد از سوالات عربی کنکور
بخش حرکت گذاری: ۱ سوال و ۴ درصد از سوالات عربی کنکور
بخش جمع مکسر، متضاد و مترادف: ۱ سوال و ۴ درصد از سوالات عربی کنکور
بخش قواعد: ۵ سوال و ۲۰ درصد از سوالات عربی کنکور
 حل سوالات عربی کنکور 99 توسط استاد واعظی
استاد محمد واعظی در ویدیو زیر به صورت کامل تمامی سوالات عربی کنکور 99 را برای داوطلبان و دانش‌آموزان حل می‌کند. شما می‌توانید پس از مطالعه کامل درس عربی به سراغ حل سوالات عربی کنکور 99 بروید و تسلط بیشتری بر سوالات عربی داشته باشید. در این ویدیو استاد واعظی با بیان منحصربه‌فرد خود سوالات عربی را برای داوطلبان حل می‌کند. داوطلبان زمانی‌که با توضیحات استاد واعظی سوالات را حل می‌کنند درس عربی برای آن‌ها آسان‌تر به نظر می‌آید:
https://harfeakhar.com/wp-content/uploads/2021/04/حل-سوالات-عربی-کنکور-99.m4v
عربی کنکور با حرف آخر
داوطلبان و دانش‌آموزان معمولا از درس عربی فراری هستند. آن‌ها معتقدند که این درس سوالات دشواری دارد و یادگیری آن زمان بر است. اما استاد واعظی طرز فکر این داوطلبان را به طور کامل تغییر داده است. داوطلبان و دانش‌آموزانی که درس عربی را با تدریس استاد واعظی یاد می‌گیرند به طرز قابل توجهی به درس عربی علاقمند می‌شوند و به سوالات عربی در کنکور سراسری به بهترین شکل پاسخ می‌دهند. اگر شما هم جزو داوطلبانی هستید که با درس عربی مشکل دارید و آن را به خوبی یاد نمی‌گیرید بهتر است هر چه زودتر به سراغ پکیج‌‌های عربی حرف آخر بروید.
شما می‌توانید برای داشتن هر گونه اطلاعات بیشتر در پکیج‌های عربی حرف آخر با مشاوران حرف آخر تماس بگیرید یا به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کرده و از آخرین اخبار تخفیف‌ها مطلع شوید. برای دریافت تخفیف‌های ویژه حرف آخر با مشاوران تماس بگیرید.
نوشته حل سوالات عربی کنکور 99 تجربی برای تمامی داوطلبان کنکور اولین بار در حرف آخر. پدیدار شد.
source https://harfeakhar.com/%d8%ad%d9%84-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%b9%d8%b1%d8%a8%db%8c-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1-99/
0 notes
re2a · 3 years
Text
آشنایی بیشتر با تعداد سوالات کنکور هنر
داوطلبان در تمامی گروه‌های آزمایشی باید با تعداد سوالات کنکور و سوالات هر درس آشنا باشند. این موضوع به داوطلبان کمک می‌کند تا با تسلط بیشتری به سراغ حل تست‌های کنکور بروند. زمانی که داوطلبان تعداد سوالات کنکور را می‌دانند زمان مشخصی را برای هر درس اختصاص می‌دهند. حرف آخر در این مطلب به سراغ معرفی تعداد سوالات کنکور هنر می‌رود و سوالات را برای داوطلبان کنکور هنر مشخص می‌کند.
همانند سایر گروه‌های آزمایشی داوطلبان گروه هنر باید به دو دفترچه عمومی و تخصصی در کنکور سراسری پاسخ دهند. دفترچه عمومی یا همان دفترچه شماره 1 برای تمامی داوطلبان گروه‌های آزمایشی یکسان است. داوطلبان در این دفترچه باید به 100 سوال پاسخ دهند. دفترچه تخصصی یا دفترچه شماره 2 دارای درس‌های تخصصی گروه هنر است و داوطلبان باید به 160 سوال این دفترچه پاسخ دهند. ما در ادامه مطلب به طور کامل تعداد سوالات هر درس را در کنکور سراسری هنر به داوطلبان معرفی می‌کنیم.
تعداد سوالات کنکور هنر 1400
داوطلبان گروه هنر باید به دو دفترچه عمومی و تخصصی در کنکور سراسری پاسخ دهند. تعداد سوالات کنکور هنر 1400 برای دفترچه عمومی و تخصصی متفاوت است. داوطلبان باید به 100 سوال دفترچه عمومی و 160 سوال دفترچه تخصصی پاسخ دهند. این بدین معنی است که تعداد سوالات کنکور هنر 1400 شامل 260 سوال است و داوطلبان باید با توجه به مدت زمان هر دفترچه به سوالات پاسخ دهند.
تعداد سوالات کنکور هنر 1400: دفترچه عمومی
دفترچه عمومی برای تمامی داوطلبان و دانش‌آموزان گروه‌های آزمایشی ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبان یکسان است. داوطلبان گروه هنر باید به 4 درس عمومی در کنکور سراسری پاسخ دهند. دفترچه عمومی شامل درس‌های ادبیات فارسی، دین و زندگی، عربی و زبان انگلیسی است. هر درس عمومی در کنکور هنر شامل 25 سوال است و داوطلبان باید به 100 سوال دفترچه عمومی در مدت زمان 75 دقیقه پاسخ دهند. میانگین پاسخگویی به سوالات دفترچه عمومی به صورت زیر است:
ردیف درس تعداد سوال از شماره تا شماره زمان پاسخگویی میانگین پاسخ به هر سوال 1 ادبیات فارسی 25 1 25 18 دقیقه 42 ثانیه 2 عربی 25 26 50 20 دقیقه 48 ثانیه 3 دین و زندگی 25 51 75 17 دقیقه 42 ثانیه 4 زبان انگلیسی 25 76 100 20 دقیقه 48 ثانیه
ضریب دروس عمومی در کنکور هنر
هر درس در دفترچه عمومی مدت زمان پاسخگویی متفاوتی دارد. داوطلبان باید قبل از کنکور سراسری از تعداد سوالات و مدت زمان پاسخگویی به سوالات اطلاع داشته باشند. ضریب هر درس در کنکور سراسری برای دروس عمومی متفاوت است. داوطلبان باید با توجه به ضرایب زیر به دروس عمومی در دفترچه شماره 1 پاسخ دهند:
ضرایب دروس در دفترچه عمومی درس ضریب ادبیات فارسی 4 دین و زندگی 3 زبان عربی 2 زبان انگلیسی 2
تعداد سوالات کنکور هنر: دفترچه تخصصی 
تعداد سوالات کنکور هنر 1400 برای دروس تخصصی 160 سوال است. داوطلبان گروه هنر باید به 7 درس تخصصی در دفترچه شماره 2 یا دفترچه تخصصی پاسخ دهند. درس‌های تخصصی کنکور هنر شامل درک عمومی هنر، درک عمومی ریاضی فیزیک، ترسیم فنی، خلاقیت تصویری و جسمی، خلاقیت نمایشی، خلاقیت موسیقی و خواص مواد است. داوطلبان باید به 160 سوال این دفترچه تخصصی در مدت زمان 165 دقیقه پاسخ دهند. مدت زمان پاسخگویی به هر درس این دفترچه به صورت زیر است:
ردیف درس تعداد سوال از شماره تا شماره زمان پاسخگویی میانگین پاسخ به هر سوال 1 درک عمومی هنر 30 101 130 25 دقیقه 50 ثانیه 2 درک عمومی ریاضی فیزیک 30 131 160 40 دقیقه 80 ثانیه 3 ترسیم فنی 20 161 180 26 دقیقه 78 ثانیه 4 خلاقیت تصویری و تجسمی 20 181 200 24 دقیقه 72 ثانیه 5 خلاقیت نمایشی 20 201 220 13 دقیقه 39 ثانیه 6 خلاقیت موسیقی 20 221 240 20 دقیقه 60 ثانیه 7 خواص مواد 20 241 260 17 دقیقه 51 ثانیه
ضریب درس‌های تخصصی در کنکور هنر
هر درس تخصصی در دفترچه تخصصی گروه هنر دارای ضرایب متفاوتی است. داوطلبان باید با توجه به رشته‌‌ای که  در دانشگاه انتخاب می‌کنند به ضرایب هر درس توجه داشته باشند. ضرایب درس‌های تخصصی در کنکور هنر به صورت زیر است:
درک عمومی هنر
درک عمومی هنر یکی از اصلی‌ترین درس‌های تخصصی گروه هنر است. داوطلبانی که به دنبال قبولی در بهترین رشته‌های کنکور هنر هستند باید سوالات این درس را با دقت زیادی پاسخ دهند. ضریب این درس برای 5 زیر گروه هنر به صورت زیر است:
درس زیر گروه 1 زیر گروه 2 زیر گروه 3 زیر گروه 4 زیر گروه 5 درک عمومی هنر 4 3 3 3 3
درک عمومی ریاضی فیزیک
درک عمومی ریاضی فیزیک یکی از درس‌های آسان کنکور هنر است. این درس برای رشته‌های زیر گروه 2 کنکور هنر اهمیت زیادی دارد و داوطلبانی که به دنبال قبولی در رشته‌های زیر گروه 2 هستند باید این درس را با دقت زیادی مطالعه کنند. ضرایب این درس در 5 زیر گروه به صورت زیر است:
درس زیر گروه 1 زیر گروه 2 زیر گروه 3 زیر گروه 4 زیر گروه 5 درک عمومی ریاضی فیزیک 1 3 1 1 1
ترسیم فنی
ضرایب این درس برای زیر گروه‌های مختلف به صورت زیر است:
درس زیر گروه 1 زیر گروه 2 زیر گروه 3 زیر گروه 4 زیر گروه 5 ترسیم فنی 1 2 2 1 1
خلاقیت تصویری و تجسمی
ضرایب درس خلاقیت تصویری و تجسمی به صورت زیر است:
درس زیر گروه 1 زیر گروه 2 زیر گروه 3 زیر گروه 4 زیر گروه 5 خلاقیت تصویری و تجسمی 4 4 2 2 1
خلاقیت نمایشی
ضریب درس خلاقیت نمایشی برای 5 زیرگروه هنر به صورت زیر است:
درس زیر گروه 1 زیر گروه 2 زیر گروه 3 زیر گروه 4 زیر گروه 5 خلاقیت نمایشی 1 1 1 4 1
خلاقیت موسیقی
داوطلبانی که به دنبال قبولی در رشته‌های زیر گروه 5 هنر هستند باید به ضریب درس خلاقیت موسیقی توجه زیادی داشته باشند. ضرایب درس خلاقیت موسیقی در زیر گروه‌های مختلف به صورت زیر است:
درس زیر گروه 1 زیر گروه 2 زیر گروه 3 زیر گروه 4 زیر گروه 5 خلاقیت موسیقی 1 1 1 1 4
درس خواص مواد
ضرایب این درس برای زیر گروه‌های کنکور هنر به صورت زیر است:
درس زیر گروه 1 زیر گروه 2 زیر گروه 3 زیر گروه 4 زیر گروه 5 خواص مواد 1 1 1 1 1
سوالات متداول در مورد تعداد سوالات کنکور هنر
1) تعداد سوالات کنکور هنر 1400 به چه صورتی است؟
داوطلبان باید به 260 سوال کنکور هنر بر اساس درس‌های عمومی و تخصصی پاسخ دهند.
2) دفترچه عمومی کنکور هنر شامل چند سوال است؟
دفترچه عمومی شامل 4 درس است و داوطلبان باید به 100 سوال این دفترچه در کنکور سراسری پاسخ دهند.
3) دفترچه تخصصی کنکور هنر از چند سوال تشکیل شده است؟
داوطلبان باید در دفترچه تخصصی به 160 سوال در مدت زمان 165 دقیقه پاسخ دهند.
شما می‌توانید برای داشتن هر گونه اطلاعات بیشتر در مورد کنکور هنر و رشته‌های کنکور هنر با مشاوران حرف آخر تماس بگیرید یا به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کرده و از آخرین اخبار کنکور هنر مطلع شوید.
  نوشته آشنایی بیشتر با تعداد سوالات کنکور هنر اولین بار در حرف آخر. پدیدار شد.
source https://harfeakhar.com/%d8%aa%d8%b9%d8%af%d8%a7%d8%af-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1-%d9%87%d9%86%d8%b1/
0 notes
re2a · 3 years
Text
بررسی دقیق تعداد سوالات کنکور ریاضی
تمامی داوطلبان گروه‌های آزمایشی ریاضی، تجربی، انسانی، زبان و هنر باید قبل از برگزاری آزمون اطلاعات کاملی در مورد کنکور داشته باشند. یکی از مهم‌ترین اطلاعاتی که داوطلبان و دانش‌آموزان قبل از کنکور سراسری باید بدانند، تعداد سوالات هر درس در کنکور سراسری است. تیم محتوای حرف آخر در این مطلب تعداد سوالات کنکور ریاضی را به داوطلبان همراه با زمان پاسخگویی هر درس توضیح می‌دهد. داوطلبان با داشتن اطلاعات کامل در مورد هر درس می‌توانند نتیجه بهتری در آزمون سراسری داشته باشند.
داوطلبان گروه ریاضی باید به دو دفترچه عمومی و تخصصی در کنکور سراسری پاسخ دهند. تعداد سوالات کنکور ریاضی در هر دو دفترچه متفاوت است. دفترچه شماره 1 یا همان دفترچه عمومی شامل 100 سوال است و مدت زمان پاسخگویی به این 100 سوال 75 دقیقه است. دفترچه شماره 2 یا همان دفترچه تخصصی نیز شامل 135 سوال تخصصی است. داوطلبان باید به این 135 سوال در مدت زمان 175 دقیقه پاسخ دهند. شما می‌توانید در ادامه مطلب با تعداد سوالات کنکور ریاضی 1400 بیشتر آشنا شوید.
تعداد سوالات کنکور ریاضی در سال 1400
داوطلبان گروه ریاضی باید در حالت کلی به 235 سوال ریاضی در کنکور سراسری پاسخ دهند. این 235 سوال شامل 100 سوال در دفترچه عمومی و 135 سوال در دفترچه تخصصی است. هر درس شامل تعداد سوالات متفاوتی است و زمان پاسخگویی به هر درس عمومی و تخصصی در دفترچه کنکور سراسری فرق می‌کند. بهتر است به سراغ تعداد سوالات هر درس در کنکور ریاضی برویم و به طور دقیق این سوالات را بررسی کنیم.
تعداد سوالات کنکور ریاضی 1400 : دفترچه عمومی
همان طور که می‌دانید دفترچه عمومی که شامل درس‌های عمومی است برای تمامی گروه‌های آزمایشی به صورت یکسان تهیه می‌شود. داوطلبان گروه ریاضی نیز مانند سایر گروه‌های آزمایشی باید به 4 درس دین و زندگی، عربی، زبان انگلیسی و ادبیات فارسی در کنکور سراسری پاسخ دهند. تعداد سوالات کنکور ریاضی در دفترچه عمومی 100 سوال است. هر درس عمومی شامل 25 سوال است و داوطلبان باید در مدت زمان 75 دقیقه به سوالات پاسخ دهند. اما زمان پاسخگویی به هر درس در دفترچه عمومی متفاوت است. شما می‌توانید در قسمت زیر زمان پاسخگویی به هر درس را مطالعه کنید:
ردیف درس تعداد سوال از شماره تا شماره زمان پاسخگویی میانگین پاسخ به هر سوال 1 ادبیات فارسی 25 1 25 18 دقیقه 42 ثانیه 2 عربی 25 26 50 20 دقیقه 48 ثانیه 3 دین و زندگی 25 51 75 17 دقیقه 42 ثانیه 4 زبان انگلیسی 25 76 100 20 دقیقه 48 ثانیه
تعداد سوالات کنکور ریاضی و ضریب هر درس   
تمامی درس‌های عمومی مدت زمان خاصی برای پاسخگویی در کنکور سراسری دارند. البته این نکته را نیز در نظر داشته باشید که هر درس عمومی ضریب متفاوتی در کنکور ریاضی دارد. داوطلبان گروه ریاضی باید با توجه به ضرایب زیر درس‌های عمومی را برای کنکور مطالعه کنند:
ضرایب دروس در دفترچه عمومی درس ضریب ادبیات فارسی 4 دین و زندگی 3 زبان عربی 2 زبان ��نگلیسی 2
تعداد سوالات کنکور ریاضی ۱۴۰۰: دفترچه تخصصی
دفترچه تخصصی برای داوطلبان گروه ریاضی شامل 3 درس است. داوطلبان و دانش‌آموزان باید به 3 درس ریاضی، فیزیک و شیمی در کنکور سراسری پاسخ دهند. هر درس برای زیر گروه‌های مختلف ضرایب متفاوتی دارد و مدت زمان پاسخگویی به هر درس نیز متفاوت است. داوطلبان گروه ریاضی باید به 135 سوال دفترچه تخصصی در مدت زمان 175 دقیقه پاسخ دهند. مدت زمان پاسخگویی به هر سوال این دفترچه به صورت زیر است:
ردیف درس تعداد سوال از شماره تا شماره زمان پاسخگویی میانگین پاسخ به هر سوال 1 ریاضی 55 101 155 47 دقیقه 90 ثانیه 2 فیزیک 45 156 200 37 دقیقه 72 ثانیه 3 شیمی 35 201 235 35 دقیقه 60 ثانیه
ضریب درس های کنکور ریاضی در دفترچه تخصصی
تعداد سوالات کنکور ریاضی از هر مبحث متفاوت است و داوطلبان باید برای اطلاعات بیشتر بودجه بندی کنکور 1400 را مطالعه کنند. همان طور که می‌دانید درس‌های تخصصی گروه ریاضی دارای ضرایب متفاوتی در زیر گروه‌های مختلف هستند. ضریب درس‌های تخصصی به صورت زیر است:
درس ریاضی
برای داوطلبان گروه ریاضی درس ریاضیات یکی از مهم‌ترین درس‌های تخصصی است. اگر داوطلبان گروه ریاضی می‌خواهند در بهترین رشته‌های ریاضی قبول شوند باید به درس ریاضی و اهمیت تراز این درس در کنکور توجه کنند. ضریب درس ریاضی در 3 زیر گروه کنکور به صورت زیر است:
درس زیر گروه 1 زیر گروه 2 زیر گروه 3 ریاضی 4 4 3
درس فیزیک
درس فیزیک نیز از درس‌های مهم کنکور ریاضی است. اما اهمیت این درس نسبت به درس ریاضی کمتر است. داوطلبان باید با توجه به ضرایب زیر به سوالات این درس در کنکور سراسری پاسخ دهند:
درس زیر گروه 1 زیر گروه 2 زیر گروه 3 فیزیک 3 3 2
درس شیمی
درس شیمی در مقایسه با سایر درس‌های تخصصی گروه ریاضی بسیار آسان‌تر است. این درس دارای ضرایب زیر در زیرگروه‌های رشته ریاضی است:
درس زیر گروه 1 زیر گروه 2 زیر گروه 3 شیمی 2 3 3
  شما می‌توانید برای داشتن هر گونه اطلاعات بیشتر در مورد کنکور ریاضی و رشته‌های کنکور ریاضی با مشاوران حرف آخر تماس بگیرید یا به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کرده و از آخرین اخبار کنکور مطلع شوید.
سوالات متداول در مورد تعداد سوالات کنکور ریاضی ۱۴۰۰ 
1) تعداد سوالات کنکور ریاضی برای داوطلبان و دانش‌آموزان به چه صورت است؟
داوطلبان و دانش‌آموزان گروه ریاضی باید به 235 سوال دفترچه عمومی و تخصصی در کنکور سراسری پاسخ دهند.
2) داوطلبان گروه ریاضی در چه مدت زمانی باید به سوالات پاسخ دهند؟
داوطلبان گروه ریاضی 250 دقیقه زمان دارند تا به دو دفترچه عمومی و تخصصی در کنکور سراسری پاسخ دهند.
3) دفترچه عمومی در کنکور ریاضی شامل چند سوال است؟
دفترچه عمومی در کنکور ریاضی شامل 100 سوال است و داوطلبان تنها 75 دقیقه زمان برای پاسخگویی دارند.
4) دفترچه تخصصی در کنکور سراسری شامل چند سوال است؟
دفترچه تخصصی یا دفترچه شماره 2 برای داوطلبان گروه ریاضی شامل 135 سوال است و داوطلبان باید در مدت زمان 175 دقیقه به سوالات پاسخ دهند.
5) آیا در کنکور سراسری نمره منفی برای پاسخ به سوالات لحاظ می‌شود؟
داوطلبان باید به این نکته توجه داشته باشند که برای هر پاسخ غلط یک نمره منفی در نظر گرفته می‌شود.
نوشته بررسی دقیق تعداد سوالات کنکور ریاضی اولین بار در حرف آخر. پدیدار شد.
source https://harfeakhar.com/%d8%aa%d8%b9%d8%af%d8%a7%d8%af-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1-%d8%b1%db%8c%d8%a7%d8%b6%db%8c/
0 notes
re2a · 3 years
Text
حل سوالات ادبیات کنکور 99 به صورت تحلیلی و کامل
ادبیات فارسی یکی از درس‌های عمومی در کنکور سراسری است که برای تمامی داوطلبان و دانش‌آموزان گروه‌های آزمایشی ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبان یکسان است. همان طور که می‌دانید مدرس ادبیات فارسی در موسسه حرف آخر استاد محسن منتظری است. استاد منتظری بهترین استاد ادبیات فارسی در کشور است که در موسسه حرف آخر ادبیات فارسی را تدریس می‌کند. استاد محسن منتظری برای آموزش بهتر داوطلبان به سراغ حل سوالات ادبیات کنکور 99 رفته است و سوالات این درس را به طور کامل برای داوطلبان حل می‌کند.
داوطلبان در کنکور سراسری باید به 25 سوال این درس پاسخ دهند. سوالات ادبیات فارسی از شماره 1 الی 25 در دفترچه عمومی قرار دارد. داوطلبان باید در مدت زمان 18 دقیقه به این سوالات پاسخ دهند. این بدین معنی است که هر داوطلب تنها 42 ثانیه برای پاسخگویی به سوالات زمان دارد. یکی از نکاتی که حتما در مورد این درس باید به آن توجه داشته باشید، ضریب بالای این درس است. این درس با ضریب 4 یکی از مهم‌ترین درس‌های عمومی محسوب می‌شود.
بودجه بندی ادبیات کنکور نظام جدید
همان طور که می‌دانید داوطلبان باید به 25 سوال درس ادبیات فارسی در کنکور سراسری پاسخ دهند. شما می‌توانید در قسمت زیر با بودجه بندی ادبیات کنکور بیشتر آشنا شوید:
واژگان و املا: ۶ سوال: ۲۴ درصد از سوالات ادبیات
زبان فارسی: ۵ سوال: ۲۰ درصد از سوالات ادبیات
تاریخ ادبیات: ۱ سوال: ۴ درصد از سوالات ادبیات
آرایه‌های ادبی: ۴ سوال: ۱۶ درصد از سوالات ادبیات
قرابت معنایی: ۹ سوال: ۳۶ درصد از سوالات ادبیات
حل سوالات ادبیات کنکور 99 توسط استاد محسن منتظری
بدون شک تمامی داوطلبان کنکور با استاد منتظری و تدریس این استاد آشنا هستند. داوطلبان می‌توانند در قسمت زیر در 4 بخش مختلف، حل سوالات ادبیات را توسط استاد منتظری مشاهده کنند. قبل از اینکه به سراغ سوالات بروید به خوبی مباحث را یاد بگیرید و سپس با تست‌های کنکور سال 99 آمادگی خود را ارزیابی کنید.
بخش اول حل سوالات ادبیات کنکور
https://harfeakhar.com/wp-content/uploads/2021/04/حل-سوالات-ادبیات-کنکور-99-بخش-اول.m4v
بخش دوم حل سوالات
https://harfeakhar.com/wp-content/uploads/2021/04/حل-سوالات-ادبیات-کنکور-99-بخش-دوم.m4v
بخش سوم حل سوالات ادبیات
https://harfeakhar.com/wp-content/uploads/2021/04/حل-سوالات-ادبیات-کنکور-99-بخش-سوم.m4v
بخش چهارم حل سوالات ادبیات کنکور
https://harfeakhar.com/wp-content/uploads/2021/04/حل-سوالات-ادبیات-کنکور-99-بخش-چهارم.m4v
ادبیات فارسی با حرف آخر
همان طور که در قسمت بالا مشاهده کردید استاد منتظری تمامی سوالات ادبیات کنکور را برای تمامی داوطلبان و دانش‌آموزان حل می‌کند. اگر به دنبال یک تراز بالا برای درس ادبیات هستید بهتر است به سراغ پکیج‌های ادبیات حرف آخر بروید که توسط استاد محسن منتظری تدریس شده است. این پکیج‌ها که توسط استاد منتظری تدریس شده است تمامی مفاهیم ادبیات را به داوطلبان آموزش می‌دهد. استفاده از انیمیشن‌ها و نقشه‌راه‌های خاص به داوطلبان کنکور کمک می‌کند تا بهترین تراز را برای درس ادبیات کسب کنند.
شما می‌توانید برای داشتن هر گونه اطلاعات بیشتر در پکیج‌های ادبیات حرف آخر با مشاوران حرف آخر تماس بگیرید یا به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کرده و از آخرین اخبار تخفیف‌ها مطلع شوید. برای دریافت تخفیف‌های ویژه حرف آخر با مشاوران تماس بگیرید.
نوشته حل سوالات ادبیات کنکور 99 به صورت تحلیلی و کامل اولین بار در حرف آخر. پدیدار شد.
source https://harfeakhar.com/%d8%ad%d9%84-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d8%af%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1-99/
0 notes
re2a · 3 years
Text
بررسی دقیق تعداد سوالات کنکور تجربی
یکی از مهم‌ترین آزمون‌هایی که دانش‌آموزان در طول دوران تحصیل باید در آن شرکت کنند، آزمون سراسری است. کنکور سراسری در تمامی گروه‌های آزمایشی همراه با دو دفترچه برگزار می‌شود. ما در این مطلب در مورد تعداد سوالات کنکور تجربی صحبت می‌کنیم و زمان پاسخگویی به هر درس در کنکور تجربی را معرفی می‌کنیم. داوطلبان گروه تجربی باید به دو دفترچه عمومی و تخصصی با نام‌های دفترچه شماره 1 و دفترچه شماره 2 در آزمون سراسری پاسخ دهند.
دفترچه عمومی کنکور تجربی مانند سایر گروه‌های آزمایشی از 4 درس تشکیل شده است. داوطلبان باید به 100 سوال این دفترچه در مدت زمان 75 دقیقه پاسخ دهند. دفترچه شماره 2 که دفترچه تخصصی داوطلبان گروه تجربی است از 5 درس تشکیل شده است. داوطلبان باید در مدت زمان 175 دقیقه به 170 سوال این دفترچه پاسخ دهند. شما می‌توانید در ادامه مطلب با تعداد سوالات کنکور تجربی 1400 بیشتر آشنا شوید.
تعداد سوالات کنکور تجربی در سال 1400
داوطلبان و دانش‌آموزان گروه تجربی که به دنبال قبولی در رشته‌های محبوب گروه تجربی هستند باید با دقت زیادی به سراغ آزمون سراسری بروند. تعداد سوالات کنکور تجربی در حالت کلی 270 سوال است. این 270 سوال شامل سوالات درس‌های عمومی و تخصصی است. داوطلبان باید به 270 سوال کنکور تجربی در مدت زمان 250 دقیقه پاسخ دهند. اما هر درس عمومی و تخصصی در کنکور تجربی دارای چه مدت زمان پاسخگویی است؟
تعداد سوالات کنکور تجربی 1400 : دفترچه عمومی
دفترچه عمومی یا همان دفترچه شماره 1 شامل درس‌های دین و زندگی، عربی، ادبیات فارسی و زبان انگلیسی است. داوطلبان و دانش‌آموزان گروه تجربی باید با توجه به شرایط زیر به سوالات در کنکور تجربی پاسخ دهند. دانش‌آموزان و داوطلبان گروه تجربی باید به 4 درس در دفترچه عمومی پاسخ دهند. هر درس دارای تعداد سوالات متفاوتی است و هر درس زمان مخصوص به خود را دارد. در حالت کلی دفترچه عمومی شامل 100 سوال است و داوطلبان باید در 75 دقیقه به سوالات این دفترچه پاسخ دهند.
ردیف درس تعداد سوال از شماره تا شماره زمان پاسخگویی میانگین پاسخ به هر سوال 1 ادبیات فارسی 25 1 25 18 دقیقه 42 ثانیه 2 عربی 25 26 50 20 دقیقه 48 ثانیه 3 دین و زندگی 25 51 75 17 دقیقه 42 ثانیه 4 زبان انگلیسی 25 76 100 20 دقیقه 48 ثانیه
تعداد سوالات کنکور تجربی و ضریب هر درس
همان طور که در قسمت بالا مطالعه کردید دفترچه عمومی برای داوطلبان و دانش‌آموزان تمامی گروه‌های آزمایشی شامل 100 سوال و 75 دقیقه زمان است. یکی از نکاتی که حتما باید به آن توجه داشته باشید، ضریب هر درس در کنکور سراسری است. درس‌های دفترچه عمومی شامل ضریب‌های زیر است:
ضرایب دروس در دفترچه عمومی درس ضریب ادبیات فارسی 4 دین و زندگی 3 زبان عربی 2 زبان انگلیسی 2
  سوالات کنکور تجربی در دفترچه تخصصی
دفترچه تخصصی یا دفترچه شماره 2 کنکور تجربی شامل 5 درس است. داوطلبان و دانش‌آموزان گروه تجربی باید به سوالات کنکور تجربی برای درس‌های زمین شناسی، ریاضی، زیست شناسی، فیزیک و شیمی پاسخ دهند. تعداد سوالات کنکور تجربی برای دفترچه تخصصی 170 سوال است. داوطلبان باید در مدت زمان 175 دقیقه به سوالات دفترچه تخصصی به صورت زیر پاسخ دهند:
ردیف درس تعداد سوال از شماره تا شماره زمان پاسخگویی میانگین پاسخ به هر سوال 1 زمین شناسی 25 101 125 20 دقیقه 48 ثانیه 2 ریاضی 30 126 155 47 دقیقه 96 ثانیه 3 زیست شناسی 50 156 205 36 دقیقه 42 ثانیه 4 فیزیک 30 206 235 37 دقیقه 72 ثانیه 5 شیمی 35 236 270 35 دقیقه 60 ثانیه
  ضریب درس‌های تخصصی در کنکور تجربی
داوطلبان می‌توانند با مطالعه تعداد سوالات هر درس در کنکور تجربی نظام جدید اطلاعات دقیقی در مورد هر درس داشته باشند. همان طور که مطالعه می‌کنید مدت زمان پاسخگویی به هر درس محدود است. بنابراین داوطلبان باید با دقت زیادی هر درس را مطالعه کرده و برای آن تست بزنند. یکی از نکاتی که داوطلبان حتما باید به آن توجه کنند، ضریب درس‌های تخصصی در کنکور تجربی است. ضرایب درس‌های تخصصی برای هر زیر گروه در کنکور تجربی متفاوت است. داوطلبان باید با توجه به رشته مورد علاقه خود به ضرایب درس‌ها توجه کنند.
درس زمین شناسی
درس تخصصی زمین شناسی تنها برای داوطلبانی اهمیت دارد که به دنبال قبولی در رشته‌های زیر گروه 3 تجربی هستند. ضرایب درس زمین شناسی در زیر گروه‌های مختلف به صورت زیر است:
درس زیر گروه 1 زیر گروه 2 زیر گروه 3 زیر گروه 4 زیر گروه 5 زمین شناسی 0 1 4 1 1
درس ریاضی
درس ریاضی برای رشته‌های زیر گروه 4 بسیار اهمیت دارد. ضریب این درس با توجه به زیرگروه‌های مختلف به صورت زیر است:
درس زیر گروه 1 زیر گروه 2 زیر گروه 3 زیر گروه 4 زیر گروه 5 ریاضی 2 3 3 4 3
درس زیست شناسی
بدون شک یکی از مهم‌ترین درس‌های کنکور تجربی که داوطلبان باید به آن توجه زیادی داشته باشند، درس زیست شناسی است. درس زیست شناسی برای رشته‌های زیرگروه 1 و 2 بسیار اهمیت دارد. ضرایب این درس برای سایر زیرگروه‌های کنکور تجربی به صورت زیر است:
درس زیر گروه 1 زیر گروه 2 زیر گروه 3 زیر گروه 4 زیر گروه 5 زیست شناسی 4 4 2 2 2
درس فیزیک
شاید یکی از درس‌‌هایی که ضریب بسیار بالایی در کنکور تجربی ندارد، درس فیزیک باشد. ضریب این درس برای زیرگروه‌های مختلف به صورت زیر است:
درس زیر گروه 1 زیر گروه 2 زیر گروه 3 زیر گروه 4 زیر گروه 5 فیزیک 2 2 2 3 2
درس شیمی
داوطلبان و دانش‌آموزان باید با توجه به ضرایب زیرگروه‌های زیر درس شیمی را برای کنکور تجربی مطالعه کنند:
درس زیر گروه 1 زیر گروه 2 زیر گروه 3 زیر گروه 4 زیر گروه 5 شیمی 3 4 2 2 2
  شما می‌توانید برای داشتن هر گونه اطلاعات بیشتر در مورد کنکور تجربی و رشته‌های کنکور تجربی با مشاوران حرف آخر تماس بگیرید یا به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کرده و از آخرین اخبار کنکور تجربی مطلع شوید.
سوالات متداول
1) داوطلبان در کنکور باید به چه تعداد سوال در کنکور تجربی پاسخ دهند؟
داوطلبان باید در حالت کلی به 270 سوال در کنکور تجربی پاسخ دهند. این سوالات شامل 170 سوال در دفترچه تخصصی و 100 سوال در دفترچه عمومی است.
2) دفترچه عمومی در کنکور تجربی شامل چند سوال است؟
دفترچه عمومی مانند سایر گروه‌های آزمایشی دارای 4 درس و 100 سوال است.
3) مدت زمان پاسخگویی به سوالات دفترچه تخصصی در کنکور تجربی چقدر است؟
داوطلبان باید در مدت زمان 175 دقیقه به 170 سوال دفترچه تخصصی در کنکور تجربی پاسخ دهند.
نوشته بررسی دقیق تعداد سوالات کنکور تجربی اولین بار در حرف آخر. پدیدار شد.
source https://harfeakhar.com/%d8%aa%d8%b9%d8%af%d8%a7%d8%af-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1-%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c/
0 notes
re2a · 3 years
Text
معرفی لیست رشته های کنکور هنر
داوطلبان و دانش‌آموزان گروه هنر نیز مانند سایر گروه‌های آزمایشی باید به دو دفترچه عمومی و تخصصی در کنکور سراسری پاسخ دهند. داوطلبانی که بتوانند رتبه نهایی مناسبی از کنکور سراسری کسب کنند مجاز به انتخاب رشته های کنکور هنر در آزمون سراسری هستند. رشته‌های کنکور هنر در 4 زیر گروه مختلف در اختیار داوطلبان و دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.
داوطلبان در دفترچه عمومی باید به سوالات 4 درس عمومی در مدت زمان 75 دقیقه پاسخ دهند. دفترچه تخصصی شامل 160 سوال است و داوطلبان باید در مدت زمان 165 دقیقه به سوالات دفترچه تخصصی پاسخ دهند. حرف آخر در این مطلب رشته‌های کنکور هنر را در اختیار داوطلبان و دانش‌آموزان گروه هنر قرار می‌دهد تا با اطلاعات بیشتری رشته‌های مورد نظر خود را انتخاب کنند.
ضرایب دروس تخصصی کنکور هنر در زیرگروه‌ها
درک عمومی هنر
زیرگروه 1
زیرگروه 2 زیرگروه 3 زیرگروه 4 زیرگروه 5 4 3 3 3
3
درک عمومی ریاضی – فیزیک
زیرگروه 1
زیرگروه 2 زیرگروه 3 زیرگروه 4 زیرگروه 5 1 2 2 1
1
ترسیم فنی
زیرگروه 1
زیرگروه 2 زیرگروه 3 زیرگروه 4 زیرگروه 5 1 2 2 1
1
خلاقیت تصویری و جسمی
زیرگروه 1
زیرگروه 2 زیرگروه 3 زیرگروه 4 زیرگروه 5 4 4 2 2
1
خلاقیت نمایشی
زیرگروه 1
زیرگروه 2 زیرگروه 3 زیرگروه 4 زیرگروه 5 1 1 1 4
1
خلاقیت موسیقی
زیرگروه 1
زیرگروه 2 زیرگروه 3 زیرگروه 4 زیرگروه 5 1 1 1 1
4
خواص مواد
زیرگروه 1
زیرگروه 2 زیرگروه 3 زیرگروه 4 زیرگروه 5 1 1 1 1
1
  لیست رشته‌های کنکور هنر در زیرگروه 1
زیرگروه 1 رشته‌های کنکور هنر شامل رشته‌های مقاطع کارشناسی و کاردانی است. لیست رشته های کنکور هنر به صورت زیر است:
هنرهای تجسمی هنرهای صناعی آموزش ارتباط تصویری کاردانی عکاسی خبری ارتباط تصویری کاردانی فرش دستباف نقاشی کاردانی گرافیک چاپ کاردانی گرافیک رایانه صنایع دستی کاردانی هنرهای تجسمی طراحی پارچه کاردانی هنر سفالگری طراحی صحنه طراحی و ساخت طلا و جواهر طراحی لباس تلویزیون و هنرهای دیجیتالی عکاسی مجسمه سازی فرش كتابت و نگارگری
 لیست رشته‌ های کنکور هنر در زیرگروه 2
رشته های این زیرگروه نیز در مقاطع کارشناسی و کاردانی در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد. لیست رشته های کنکور هنر در زیر گروه 2 به صورت زیر هستند:
باستان شناسی
طراحی صنعتی مرمت بناهای تاریخی
مرمت و احيای بناهای تاریخی
هنر اسلامی
کاردانی باستان شناسی
کاردانی طراحی صنعتی
لیست رشته‌ های کنکور هنر در زیرگروه 3
لیست رشته‌های کنکور هنر برای زیر گروه 3 به صورت زیر است:
مرمت آثار تاریخی
موزه کاردانی حفاظت و مرمت آثار تاریخی
کاردانی موزه
لیست رشته های کنکور هنر در زیرگروه 4
رشته‌های کنکور هنر در زیر گروه 4 در دو مقطع کارشناسی و کاردانی در اختیار داوطلبان و دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.
ادبيات نمایشی
بازیگری سینما
کارگردانی تلویزیون
نمایش عروسکی
کاردانی انیمیشن
کاردانی هنرهای نمایشی
لیست رشته ‌های کنکور هنر در زیرگروه 5
رشته‌های کنکور هنر در این زیرگروه مربوط به موسیقی هستند. لیست رشته های کنکور هنر در زیر گروه 5 به صورت زیر هستند:
آهنگ سازی
نوازندگی موسیقی ایرانی موسیقی نظامی
نوازندگی موسیقی جهانی
لیست رشته‌ های کنکور هنر همراه با آزمون عملی
برخی از رشته‌های کنکور هنر نیازمند آزمون عملی هستند و داوطلبان باید در آزمون عملی نیز شرکت کنند. رشته‌های کنکور هنر همراه با آزمون عملی به صورت زیر هستند:
ارتباط تصویری عکاسی کتابت و نگارگری طراحی پارچه طراحی صحنه طراحی لباس کاردانی هنرهای تجسمی مجسمه سازی و نقاشی طراحی صنعتی و ادبیات نمایشی ادبیات نمایشی بازیگری و نمایش عروسکی آهنگسازی نوازندگی موسیقی ایرانی نوازندگی موسیقی جهانی
شما می‌توانید برای داشتن هر گونه اطلاعات بیشتر در مورد لیست رشته های کنکور هنر با مشاوران حرف آخر تماس بگیرید یا به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کرده و از آخرین اخبار کنکور مطلع شوید.
  نوشته معرفی لیست رشته های کنکور هنر اولین بار در حرف آخر. پدیدار شد.
source https://harfeakhar.com/%d8%b1%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1-%d9%87%d9%86%d8%b1/
0 notes
re2a · 3 years
Text
معرفی لیست رشته های با کنکور کاردانی فنی حرفه ای
داوطلبان و دانش‌آموزان تمامی گروه‌های آزمایشی قبل از آزمون سراسری باید با رشته‌های گروه‌های خود آشنا باشند. پذیرش برای رشته‌های کاردانی فنی حرفه‌ای نیز مانند سایر رشته‌های گروه‌های آزمایشی صورت می‌گیرد. لیست رشته های با کنکور کاردانی فنی حرفه ای بر اساس اعلام سازمان سنجش در اختیار داوطلبان و دانش‌آموزان قرار می‌گیرد. تیم محتوای حرف آخر در این مطلب تمامی لیست رشته های با کنکور کاردانی فنی حرفه ای را در اختیار داوطلبان و دانش‌آموزان عزیز قرار می‌دهد.
لیست رشته‌های کنکور کاردانی فنی حرفه‌ای
داوطلبان و دانش‌آموزان می‌توانند با توجه به لیست رشته های با کنکور کاردانی فنی حرفه ای یکی از رشته‌های زیر را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند:
الکتروتکنیک کامپیوتر مکانیک خودرو تاسیسات مکانیکی معماری حسابداری تربیت بدنی گرافیک صنایع غذایی
همان طور که در جدول بالا مشاهده می‌کنید رشته های با کنکور کاردانی فنی حرفه‌ای تنها در ۹ رشته در اختیار داوطلبان و دانش‌آموزان قرار می‌گیرد. داوطلبان و دانش‌آموزان می‌توانند با توجه به علاقه خود یکی از این ۹ رشته را در کنکور برای ادامه تحصیل انتخاب کنند.
شما می‌توانید برای داشتن هر گونه اطلاعات بیشتر در مورد لیست رشته‌های بدون کنکور گروه‌های آزمایشی با مشاوران حرف آخر تماس بگیرید یا به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کرده و از آخرین اخبار کنکور مطلع شوید.
سوالات متداول
۱) این رشته‌ها به چه روش‌هایی در اختیار داوطلبان و دانش‌آموزان قرار می‌گیرد؟
این رشته‌ها به صورت رشته‌های با کنکور و ب��ون کنکور در اختیار تمامی داوطلبان و دانش‌آموزان فنی حرفه‌ای قرار می‌گیرد.
۲) رشته‌های کنکور کاردانی فنی حرفه ای در چند رشته در اختیار داوطلبان کنکور قرار می‌گیرد؟
داوطلبان و دانش‌آموزان می‌توانند تنها در ۹ رشته برای رشته‌های فنی حرفه‌ای انتخاب رشته داشته باشند.
۳) داوطلبان و دانش‌آموزان چه محدودیت‌هایی برای انتخاب رشته دارند؟
داوطلبان فنی حرفه ای تنها یک محدودیت برای انتخاب رشته دارند، آن‌ها باید رشته‌هایی را انتخاب کنند که با عنوان دیپلم آن‌ها یکسان است.
نوشته معرفی لیست رشته های با کنکور کاردانی فنی حرفه ای اولین بار در حرف آخر. پدیدار شد.
source https://harfeakhar.com/%d8%b1%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d9%86%db%8c-%d9%81%d9%86%db%8c-%d8%ad%d8%b1%d9%81%d9%87-%d8%a7%db%8c/
0 notes
re2a · 3 years
Text
معرفی لیست رشته های کنکور زبان
یکی دیگر از گروه‌های آزمایشی که در کنکور سراسری در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد، کنکور گروه زبان است. رشته های کنکور زبان در ۴ زیرگروه مختلف در اختیار داوطلبان و دانش‌آموزان قرار می‌گیرد. دومین گروه آزمایشی فرعی، کنکور زبان است و داوطلبان و دانش‌آموزان می‌توانند به عنوان رشته دوم نیز در این آزمون شرکت کنند. دفترچه تخصصی این گروه شامل ۷۰ سوال و ۱۰۵ دقیقه زمان برای پاسخگویی است. داوطلبان با توجه به زبان تخصصی انگلیسی، فرانسوی و آلمانی باید به ۷۰ سوال این دفترچه پاسخ دهند. حرف آخر در این مطلب رشته‌های کنکور زبان را به داوطلبان و دانش‌آموزان کنکوری معرفی می‌کند.
ضرایب دروس تخصصی زبان در زیرگروه‌های زبان
زیرگروه ۱
زبان و ادبیات فارسی زبان عربی فرهنگ و معارف اسلامی زبان خارجی زبان تخصصی انگلیسی ۴ ۲ ۳ ۲ ۴
زیرگروه ۲
زبان و ادبیات فارسی زبان عربی فرهنگ و معارف اسلامی زبان خارجی آلمانی زبان تخصصی آلمانی ۴ ۲ ۳ ۲ ۴
زیرگروه ۳
زبان و ادبیات فارسی زبان عربی فرهنگ و معارف اسلامی زبان خارجی فرانسه زبان تخصصی فرانسه ۴ ۲ ۳ ۲ ۴
زیرگروه ۴
زبان و ادبیات فارسی زبان عربی فرهنگ و معارف اسلامی زبان خارجی ۴ ۲ ۳ ۴
  لیست رشته‎‌های کنکور زبان در زیر گروه ۱
لیست رشته‌های کنکور زبان در زیرگروه ۱ در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در اختیار داوطلبان کنکور زبان قرار می‌گیرد. لیست رشته های کنکور زبان در زیرگروه ۱ به صورت زیر است:
آموزش زبان انگلیسی زبان و ادبیات انگلیسی مترجمی زبان انگلیسی کاردانی آموزش زبان انگلیسی کاردانی مترجمی زبان انگلیسی
��یست رشته های کنکور زبان در زیر گروه ۲
لیست رشته‌های کنکور زبان بسیار اندک است و داوطلبان می‌توانند یکی از رشته های کنکور زبان را در زیر گروه ۲ به صورت زیر انتخاب کنند:
زبان و ادبیات آلمانی مترجمی زبان آلمانی
لیست رشته‌های کنکور زبان در زیر گروه ۳
لیست رشته های کنکور زبان در زیر گروه ۳ به صورت زیر است:
زبان و ادبیات فرانسه مترجمی زبان فرانسه
لیست رشته‌های کنکور زبان در زیر گروه ۴
رشته های کنکور زبان در زیر گروه ۴ به صورت زیر هستند:
زبان ایتالیایی زبان چينی زبان روسی زبان و ادبیات اردو زبان و ادبیات ارمنی زبان و ادبيات اسپانیایی زبان و ادبيات ترکی استانبولی زبان و ادبيات ژاپنی
شما می‌توانید برای داشتن هر گونه اطلاعات بیشتر در مورد کنکور زبان با مشاوران حرف آخر تماس بگیرید یا به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کرده و از آخرین اخبار کنکور مطلع شوید.
معرفی لیست رشته های بدون کنکور زبان
مطالعه مطلب
سوالات متداول در مورد رشته‌های کنکور زبان
۱) رشته‌های کنکور زبان در چند زیرگروه در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرند؟
رشته‌های کنکور زبان در ۴ زیرگروه مختلف در اختیار داوطلبان و دانش‌آموزان گروه انسانی قرار می‌گیرند.
۲) رشته‌های بدون کنکور زبان چگونه در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرند؟
لیست رشته‌های بدون کنکور زبان در یک دفترچه جداگانه در اختیار داوطلبان و دانش‌آموزان قرار می‌گیرند.
۳) مترجمی زبان فرانسه در کدام زیرگروه زبان قرار دارد؟
رشته مترجمی زبان فرانسه در زیرگروه ۳ گروه انسانی قرار دارد.
نوشته معرفی لیست رشته های کنکور زبان اولین بار در حرف آخر. پدیدار شد.
source https://harfeakhar.com/%d8%b1%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1-%d8%b2%d8%a8%d8%a7%d9%86/
0 notes
re2a · 3 years
Text
معرفی رشته مامایی همراه با درصد و تراز لازم برای قبولی در رشته
داوطلبان و دانش‌آموزان باید قبل از انتخاب رشته و دانشگاه مورد نظر خود اطلاعات کاملی در مورد رشته مورد علاقه خود داشته باشند. یکی از محبوب‌ترین رشته‌های گروه علوم پزشکی و بهداشت، رشته مامایی است. این رشته مباحثی مانند بارداری، زایمان و مشاوره در مورد مراقبت بهداشتی مادر و کودک را شامل می‌شود. در حالت کلی رشته مامایی به بررسی شرایط مادر و جنین می‌پردازد و دانشجویان در طول دوران تحصیل خود در مورد این موضوعات مطالعه می‌کنند. در معرفی رشته مامایی باید به این نکته توجه داشته باشید که این رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی گرایش خاصی دارند و طول دوره رشته مامایی در مقطع کارشناسی ۴ سال است. حرف آخر در این مطلب به معرفی رشته مامایی می‌پردازد و تمامی اطلاعات لازم در مورد این رشته را در اختیار داوطلبان عزیز قرار می‌دهد.
رشته مامایی
معرفی رشته مامایی: این رشته در کدام زیر گروه قرار دارد؟
این رشته در زیرگروه ۱ تجربی در اختیار داوطلبان و دانش‌آموزان گروه تجربی قرار می‌گیرد. هر دو مقطع کاردانی و کارشناسی این رشته در زیر گروه ۱ قرار دارند. داوطلبانی که به دنبال قبولی در این رشته هستند باید به درس زیست شناسی اهمیت زیادی بدهند. ضرایب این زیرگروه برای درس‌های تخصصی به صورت زیر هستند:
درس زمین شناسی: ضریب صفر
درس ریاضی: ضریب ۲
درس زیست شناسی: ضریب ۴
درس فیزیک: ضریب ۲
درس شیمی: ضریب ۳
رشته مامایی چند ترم است؟
در معرفی رشته مامایی حتما باید به این نکته توجه داشته باشید که این رشته در مقطع کاردانی و کارشناسی هیچ گرایشی ندارد. این رشته در مقطع کاردانی ۲ سال و در مقطع کارشناسی ۴ سال است. به عبارت دیگر دانشجویان باید در یک مدت زمان ۴ ساله و در ۸ ترم مقطع کارشناسی را سپری کنند.
معرفی دروس رشته مامایی
دانشجویان در مقطع کارشناسی باید ۱۳۷ واحد درسی را برای کسب مدرک کارشناسی سپری کنند. این واحد می‌تواند در دانشگاه‌های مختلف عددی متفاوت داشته باشد اما در حالت کلی داوطلبان در مقطع کارشناسی رشته مامایی باید ۱۳۷ واحد درسی را با توجه به شرایط زیر سپری کنند:
دروس عمومی: ۲۲ واحد
دروس پایه: ۲۰ واحد
دروس اصلی: ۱۷ واحد
دروس تخصصی: ۶۲ واحد
کارآموزی در عرصه: ۱۶ واحد
معرفی رشته مامایی
واحدهای درسی رشته مامایی
دانشجویان باید در مقطع کارشناسی دروس زیر را مطالعه کنند:
دروس عمومی
دروس مبانی نظری اسلام ادبیات فارسی اخلاق اسلامی انقلاب اسلامی زبان عمومی تربیت بدنی ۱ تربیت بدنی ۲ تاریخ و تمدن اسلامی منابع اسلامی
دروس پایه
سلول شناسی و بافت شناسی میکروب شناسی نظری انگل شناسی و قارچ شناسی میکروب شناسی عملی ایمنی شناسی بیوشیمی تشریح ۱ و ۲ فیزیولوژی ۱ و ۲
دروس تخصصی الزامی
آسیب شناسی عمومی و اختصاصی اصول خدمات بهداشت جامعه کارآموزی نوزادان داروشناسی عمومی ۱ نوزادان آمار حیاتی داروشناسی۲ روان شناسی عمومی بیماری‌های کودکان کارآموزی بیماری‌های کودکان اصول و فنون پرستاری و مامایی و روش کار در اتاق عمل و زایمان نشانه شناسی و معاینات فیزیکی کارآموزی اصول و فنون پرستاری و مامایی و روش کار در اتاق عمل و زایمان کارآموزی نشانه شناسی و معاینات فیزیکی فیزیوپاتولوژی و بیماری‌های داخلی (۱) فیزیوپاتولوژی و بیماری‌های داخلی (۲) اصول اپیدمیولوژی و مبارزه با بیماری‌ها (بهداشت ۲) فیزیوپاتولوژی و بیماری‌های داخلی (۳) زبان انگلیسی تخصصی
  فیزیوپاتولوژی و بیماری‌های جراحی اصول تغذیه مادر و کودک کارآموزی بیماری‌های داخلی و جراحی تاریخ، اخلاق، قوانین و حقوق در مامایی حقوق و پزشکی قانونی در مامایی ارتباطات، آموزش، بهداشت و مشاوره در بهداشت مادر و کودک و باروری (بهداشت ۳) بهداشت مادر و کودک و باروری (بهداشت ۴) کارآموزی و پزشکی قانونی در مامایی مدیریت و ارتقاء کیفیت در بهداشت مادر و کودک و باروری (بهداشت ۵) جنین شناسی ژنتیک اصول روانپزشکی در مامایی بارداری و زایمان ۱ کا��آموزی بهداشت باروری، مادر و کودک و تنظیم خانواده بارداری طبیعی اختلالات عملکرد جنسی کارآموزی بارداری طبیعی رادیولوژی، سونولوژی و الکترولوژی در مامایی و زنان  
بارداری و زایمان ۲
زایمان طبیعی، ایمن و فیزیولوژیک و روش‌های کاهش درد زایمان اصول مدیریت و کاربرد آن در مامایی کارآموزی زایمان طبیعی بیماری‌های زنان و ناباروری بارداری و زایمان ۳ بارداری و زایمان غیر طبیعی کارآموزی بیماری‌های زنان کارآموزی زایمان طبیعی و غیر طبیعی بارداری و زایمان ۴ بیماری‌های داخلی و جراحی در بارداری و زایمان
دروس تخصصی اختیاری
تغذیه در بیماری‌های مادر و کودک درمان‌های تکمیلی و جایگزینی در مامایی بی حسی و بیهوشی و احیاء در مامایی طب سنتی و گیاه درمانی در مامایی روش تحقیق و طراحی طرح تحقیق بیولوژی تولید مثل سیستم‌های اطلاع‌رسانی پزشکی(فن آوری اطلاعات در مامایی) مدیریت اقتصاد بهداشت رشد و تکامل ترویج تغذیه با شیر مادر تئوری‌ها و مدل‌های مامایی و بهداشتی مامایی و بهداشت باروری در بحران‌ها و بلایا اجرای طرح حل مشکل حرفه‌ای یا مقاله تحقیقی در مامایی جامعه شناسی و آسیب شناسی اجتماعی زنان مامایی و بهداشت باروری در سلامت شهری مامایی مبتنی بر شواهد
دروس کارآموزی در عرصه
کارآموزی در عرصه بارداری طبیعی و غیر طبیعی کارآموزی در عرصه نوزادان نیازمند مراقبت‌های ویژه کارآموزی در عرصه زایمان طبیعی و غیر طبیعی ۱ کارآموزی در عرصه بیماری‌های داخلی و جراحی در بارداری کارآموزی در عرصه زایمان طبیعی و غیر طبیعی ۲ کارآموزی در عرصه مدیریت و کاربرد آن در مامایی کارآموزی در عرصه بیماری‌های زنان و ناباروری کارآموزی در عرصه رادیولوژی و سونولوژی و الکترولوژی در مامایی و زنان کارآموزی در عرصه بهداشت باروری، مادر و کودک و تنظیم خانواده
معرفی گرایش‌های کارشناسی ارشد
در ادامه معرفی رشته مامایی گرایش‌های ارشد این رشته را به شما معرفی می‌کنیم. گرایش ارشد این رشته شامل ۳۲ واحد درسی است. دانشجویان باید ۱۶ واحد دروس اختصاصی اجباری، ۱۰ واحد دروس اختصاصی اختیاری و ۶ واحد پایان نامه را در این مقطع سپری کنند. گرایش‌های کارشناسی ارشد در ۶ گرایش مختلف در اختیار دانشجویان کارشناسی قرار می‌گیرد. این گرایش‌ها عبارتند از:
کارشناسی ارشد مامایی گرایش باروری
کارشناسی ارشد مامایی گرایش مامایی جامعه نگر
کارشناسی ارشد مامایی گرایش مدیریت مامایی
کارشناسی ارشد مامایی گرایش مشاوره در مامایی
کارشناسی ارشد مامایی گرایش آموزش مامایی
کارشناسی ارشد مامایی گرایش مامایی قانونی
معرفی رشته مامایی
کدام دانشگاه‌ها در ایران برای رشته مامایی دانشجو می‌پذیرند؟
بر اساس آخرین اعلام سازمان سنجش، دانشگاه‌های زیر برای این رشته دانشجو قبول می‌کنند:
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام دانشگاه علوم پزشکی ایران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دانشگاه علوم پزشکی بم دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور دانشگاه علوم پزشکی زاهدان دانشگاه علوم پزشکی بجنورد دانشگاه علوم پزشکی بابل دانشگاه علوم پزشکی بیرجند دانشگاه علوم پزشکی تبریز دانشگاه علوم پزشکی زابل دانشکده علوم پزشکی شوشتر دانشگاه علوم پزشکی شاهرود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار دانشگاه علوم پزشکی زنجان دانشگاه علوم پزشکی شیراز دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد دانشگاه علوم پزشکی همدان دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانشگاه علوم پزشکی مازندران دانشگاه علوم پزشکی قم دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر دانشکده علوم پزشکی کردستان دانشگاه علوم پزشکی ارومیه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل دانشگاه علوم پزشکی اراک دانشگاه علوم پزشکی قزوین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه دانشگاه علوم پزشکی کاشان دانشگاه علوم پزشکی گلستان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی کرمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان دانشگاه علوم پزشکی گیلان دانشکده علوم پزشکی گناباد دانشگاه علوم پزشکی یزد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
آینده‌ شغلی، درآمد و حقوق مامایی
تیم محتوای حرف آخر در ادامه معرفی رشته مامایی به بررسی آینده شغلی، درآمد و حقوق ای رشته می‌پردازد. دانشجویانی که از این رشته فارغ‌التحصیل می‌شوند در مراکزی مانند بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها و … به عنوان مربی خدمات بهداشتی فعالیت می‌کنند. به عبارتی دیگر به راحتی می‌توان گفت اکثر فارغ‌التحصیلان این رشته آینده شغلی مناسبی دارند و به راحتی کار می‌کنند. درآمد این رشته نیز با توجه به شرایط مختلف می‌تواند متغیر باشد. اما در حالت کلی این رشته درآمد خوبی دارد. دانشجویان این رشته بعد از فارغ‌التحصیلی می‌توانند در مراکز زیر فعالیت کنند:
فعالیت در مراکز بهداشتی
فعالیت در بیمارستان
فعالیت در طرح‌هایی مانند پزشک خانواده
فعالیت در زایشگاه‌ها
فعالیت در درمانگاه‌ها
فعالیت به عنوان مربی خدمات بهداشتی
فعالیت به عنوان کارشناس بهداشت
فعالیت به عنوان سرپرست بخش‌های درمانی
و …
آخرین رتبه لازم برای قبولی در رشته مامایی
اکثر داوطلبان و دانش‌آموزان می‌خواهند از این موضوع مطلع شوند که آخرین رتبه لازم برای قبولی در این رشته چیست! شما می‌توانید در قسمت زیر آخرین رتبه لازم برای قبولی در این رشته را مشاهده کنید:
رتبه در سهمیه سهمیه قبولی جنسیت دانشگاه دوره ۱۱۱۵۴ ایثارگر (۵ درصد ظرفیت) زن دانشگاه علوم پزشکی اراک روزانه ۴۱۲۰ منطقه ۱ زن دانشگاه علوم پزشکی تهران روزانه ۵۰۱۱ منطقه ۱ زن دانشگاه علوم پزشکی مشهد روزانه ۶۰۷۵ منطقه ۱ زن دانشگاه علوم پزشکی تبریز روزانه ۶۷۲۲ منطقه ۱ زن دانشگاه علوم پزشکی اراک روزانه ۷۹۵۶ منطقه ۱ زن دانشگاه علوم پزشکی اراک روزانه ۸۲۱۸ منطقه ۱ زن دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پردیس خودگردان ۸۴۱۱ منطقه ۲ زن دانشگاه علوم پزشکی تهران روزانه ۱۰۹۹۰ منطقه ۲ زن دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه روزانه ۱۳۶۲۲ منطقه ۲ زن دانشگاه علوم پزشکی همدان روزانه ۱۲۱۵۹ منطقه ۳ زن دانشگاه علوم پزشکی اراک روزانه
معرفی رشته مامایی
رتبه و درصد لازم برای قبولی
اکثر داوطلبان و دانش‌آموزان گروه تجربی با این سوال مواجه هستند که برای قبولی در این رشته چه ترازهایی باید کسب کرد؟ دروس عمومی و دروس تخصصی هر کدام نقش بسیار مهمی در رتبه نهایی داوطلبان دارد. اگر شما هم جزو داوطلبانی هستید که می‌خواهید در این رشته تحصیل کنند باید برخی از دروس تخصصی را با دقت بسیار زیادی مطالعه کنید. شما می‌توانید در قسمت زیر رتبه و درصد لازم برای قبولی در این رشته را مشاهده کنید:
کارنامه قبولی در منطقه ۱:
دانشگاه محل قبولی دانشگاه علوم پزشکی زابل دانشگاه علوم پزشکی زابل دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی -بجنورد دانشگاه علوم پزشکی بيرجند دانشگاه علوم پزشکی تربت حيدريه شهر سکونت شيراز مشهد مشهد اصفهان مشهد رتبه کشوری ۴۱۵۱۴ ۴۰۲۵۵ ۳۷۸۴۸ ۳۶۵۴۰ ۳۵۹۹۲ رتبه در منطقه ۱ ۱۱۳۴۰ ۱۱۰۱۶ ۱۰۴۰۳ ۱۰۰۸۴ ۹۹۳۶ ادبیات فارسی ۴۰ درصد ۵۰ درصد ۵۰ درصد ۵۰ درصد ۶۰ درصد عربی ۷۰ درصد ۵۰ درصد ۷۰ درصد ۵۰ درصد ۳۰ درصد دین و زندگی ۴۰ درصد ۳۰ درصد ۶۰ درصد ۶۰ درصد ۷۰ درصد زبان انگلیسی ۳۰ درصد ۳۰ درصد ۲۰ درصد ۶۰ درصد ۴۰ درصد زمین شناسی ۱۰ درصد ۱۰ درصد ۱۰ درصد ۱۰ درصد ۱۰ درصد ریاضی ۱۰ درصد ۲۰ درصد ۳۰ درصد ۲۰ درصد ۴۰ درصد زیست شناسی ۵۰ درصد ۵۰ درصد ۴۰ درصد ۵۰ درصد ۴۰ درصد فیزیک ۲۰ درصد ۳۰ درصد ۱۰ درصد ۲۰ درصد ۲۰ درصد شیمی ۴۰ درصد ۴۰ درصد ۴۰ درصد ۳۰ درصد ۲۰ درصد
کارنامه قبولی در منطقه ۲:
دانشگاه محل قبولی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود دانشگاه علوم پزشکی شاهرود دانشگاه علوم پزشکی بم دانشگاه علوم پزشکی شاهرود دانشگاه علوم پزشکی جيرفت شهر سکونت شاهرود گرمسار سيرجان شاهرود كرمان رتبه کشوری ۵۱۱۴۱ ۴۹۷۷۰ ۴۷۱۸۴ ۴۶۷۴۹ ۴۶۶۵۶ رتبه در منطقه ۲ ۲۳۲۲۴ ۲۲۶۲۱ ۲۱۵۰۴ ۲۱۳۰۳ ۲۱۲۵۸ ادبیات فارسی ۲۰ درصد ۴۰ درصد ۵۰ درصد ۶۰ درصد ۶۰ درصد عربی ۴۰ درصد ۵۰ درصد ۵۰ درصد ۹۰ درصد ۵۰ درصد دین و زندگی ۵۰ درصد ۳۰ درصد ۵۰ درصد ۴۰ درصد ۶۰ درصد زبان انگلیسی ۴۰ درصد ۳۰ درصد ۲۰ درصد ۴۰ درصد ۴۰ درصد زمین شناسی ۱۰ درصد ۱۰ درصد ۱۰ درصد ۱۰ درصد ۱۰ درصد ریاضی ۴۰ درصد ۴۰ درصد ۳۰ درصد ۵۰ درصد ۴۰ درصد زیست شناسی ۲۰ درصد ۳۰ درصد ۴۰ درصد ۱۰ درصد ۳۰ درصد فیزیک ۳۰ درصد ۳۰ درصد ۱۰ درصد ۲۰ درصد ۲۰ درصد شیمی ۲۰ درصد ۲۰ درصد ۳۰ درصد ۴۰ درصد ۳۰ درصد
 کارنامه قبولی در منطقه ۳:
دانشگاه محل قبولی دانشگاه علوم پزشکی زابل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر دانشگاه علوم پزشکی همدان دانشگاه علوم پزشکی بم دانشگاه علوم پزشکی بم شهر سکونت زابل برازجان رزن جيرفت بردسير رتبه کشوری ۵۰۹۴۸ ۴۸۵۸۴ ۴۷۴۶۷ ۴۷۳۸۰ ۴۷۲۲۲ رتبه در منطقه ۳ ۱۴۲۰۵ ۱۳۴۵۰ ۱۳۰۹۹ ۱۳۰۶۹ ۱۳۰۱۸ ادبیات فارسی ۴۰ درصد ۳۰ درصد ۵۰ درصد ۴۰ درصد ۵۰ درصد عربی ۹۰ درصد ۸۰ درصد ۴۰ درصد ۵۰ درصد ۷۰ درصد دین و زندگی ۵۰ درصد ۵۰ درصد ۶۰ درصد ۵۰ درصد ۲۰ درصد زبان انگلیسی ۲۰ درصد ۳۰ درصد ۱۰ درصد ۱۰ درصد ۶۰ درصد زمین شناسی ۱۰ درصد ۱۰ درصد ۱۰ درصد ۱۰ درصد ۱۰ درصد ریاضی ۳۰ درصد ۴۰ درصد ۲۰ درصد ۲۰ درصد ۲۰ درصد زیست شناسی ۲۰ درصد ۵۰ درصد ۴۰ درصد ۴۰ درصد ۴۰ درصد فیزیک ۱۰ درصد ۱۰ درصد ۳۰ درصد ۲۰ درصد ۲۰ درصد شیمی ۲۰ درصد ۳۰ درصد ۴۰ درصد ۲۰ درصد ۳۰ درصد
شما می‌توانید برای داشتن هر گونه اطلاعات بیشتر در مورد این رشته با مشاوران حرف آخر تماس بگیرید یا به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کرده و از آخرین اخبار کنکور مطلع شوید.
سوالات متداول در مورد معرفی رشته مامایی
۱) آیا رشته مامایی دکترا دارد؟
فارغ‌التحصیل می‌توانند پس از فارغ‌التحصیلی در کارشناسی ارشد رشته مامایی در مقطع دکتری رشته‌هایی مانند بیولوژی تولید مثل، مددکاری اجتماعی، سلامت و رفاه اجتماعی و … ادامه تحصیل دهند.
۲) تحصیل در رشته مامایی بدون کنکور امکان‌پذیر است؟
نه خیر تحصیل در رشته مامایی بدون برگزاری کنکور سراسری و قبولی در آن امکان‌پذیر نیست.
۳) رشته مامایی بهتره یا پرستاری؟
این سوال کاملا بستگی به شرایط تحصیلی و علاقه داوطلبان دارد. هر دو رشته نه تنها در ایران بلکه در جهان نیز از حقوق و درآمد مناسبی برخوردار هستند. شما می‌توانید با توجه به علاقه خود یکی از این دو رشته را انتخاب کنید.
۴) مدت زمان طرح در این رشته چند سال است؟
اگر طرح در مرکز استان باشد، مدت زمان طرح برای رشته مامایی ۲ سال است. اگر در روستا یا مناطق محروم باشد مدت زمان آن ۱ سال است.
نوشته معرفی رشته مامایی همراه با درصد و تراز لازم برای قبولی در رشته اولین بار در حرف آخر. پدیدار شد.
source https://harfeakhar.com/%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d8%b1%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d9%85%d8%a7%d9%85%d8%a7%db%8c%db%8c/
0 notes
re2a · 3 years
Text
آموزش مبحث محلول ها در شیمی کنکور سراسری
یکی از مباحثی که داوطلبان برای شیمی کنکور باید آن را مطالعه کنند، مبحث محلول ها است. این مبحث در شیمی کنکور مورد توجه طراحان سوالات قرار می‌گیرد و داوطلبان باید این مبحث را به خوبی برای کنکور سراسری یاد بگیرند. مبحث محلول ها در شیمی کنکور توسط استاد غلامحسین شیروانی تدریس می‌شود. استاد شیروانی تمامی نکات مربوط به این مبحث را به طور کامل همراه با نکات آن به داوطلبان آموزش می‌دهد. ما در این مطلب مبحث محلول ها را به صورت خلاصه توضیح می‌دهیم، سپس استاد شیروانی در ویدیو آموزشی این مبحث را به طور کامل همراه با مثال‌های آن به داوطلبان آموزش می‌دهد.
تعداد سوالات شیمی در کنکور سراسری
تعداد سوالات شیمی در کنکور: ۳۵ سوال
ضریب درس: در هر زیرگروه متفاوت است
مدت زمان پاسخگویی به سوالات شیمی در کنکور: ۳۵ دقیقه
مدت زمان پاسخگویی به هر سوال: ۶۰ ثانیه
مبحث محلول ها در شیمی
داوطلبان در کنکور سراسری باید مباحثی مانند محلول ها، غلظت مولی، درصد جرمی، ppm و انحلال پذیری را مطالعه کنند. معمولا این مبحث در کنکور سراسری مورد توجه طراحان سوالات قرار می‌گیرد و سوالات زیادی از این مبحث در کنکور سراسری مطرح می‌شود.
مبحث محلول ها: انحلال پذیری
اگر بخواهید مبحث محلول ها را به خوبی یاد بگیرید باید با برخی از مباحث نیز آشنا باشید. اولین مبحثی که در این مطلب آن را به شما توضیح می‌دهیم، مبحث انحلال پذیری است. انحلال پذیری چیست؟ بیشترین مقدار حل شونده در دمای مشخص و ۱۰۰ گرم آب، انحلال پذیری است.
مفهوم ppm در محلول ها
پی پی ام به معنی قسمت در میلیون است و برای سنجش غلظت محلول‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
تدریس مبحث مفعول ها در درس شیمی توسط استاد شیروانی
استاد شیروانی در این ویدیو مبحث محلول ها را به داوطلبان و دانش‌آموزان آموزش می‌دهد. داوطلبانی که به دنبال دیدن سایر ویدیوهای آموزشی هستند باید به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کنند یا از طریق وبلاگ حرف آخر ویدیوهای بیشتری را مشاهده کنند. اگر هنوز برای خرید پکیج‌های حرف آخر دو دل هستید به راحتی با استفاده از ویدیوهای آموزشی می‌توانید از محتوای آموزشی ویدیوهای حرف آخر مطلع شوید:
https://harfeakhar.com/wp-content/uploads/2021/04/محلول-ها.m4v
  شیمی با حرف آخر
داوطلبان و دانش‌آموزان گروه تجربی و ریاضی در کنکور سراسری باید به ۳۵ سوال شیمی پاسخ دهند. پاسخگویی به این سوالات نیازمند تمرکز زیاد و قدرت یادگیری بالاست. پکیج‌های شیمی حرف آخر به نحوی آماده شده‌اند که داوطلبان بتوانند به تمامی سوالات شیمی پاسخ دهند. استاد غلامحسین شیروانی تمامی پکیج‌های شیمی را در موسسه حرف آخر تدریس می‌کند. استفاده از جدیدترین روش‌های آموزشی در پکیج‌های شیمی موجب می‌شود که داوطلبان به بهترین شکل ممکن درس شیمی را برای کنکور یاد بگیرند.
داوطلبان کنکور سراسری می‌توانند در کنار مطالعه کتاب از پکیج‌های شیمی حرف آخر استفاده کنند و تمامی مفاهیم را توسط استاد شیروانی یاد بگیرند. استاد غلامحسین شیروانی در پکیج‌های شیمی تمامی سوالات شیمی در کنکور سراسری را حل می‌کند و با استفاده از الگوها و نقشه‌راه‌های جدید مفاهیم را به دانش‌آموزان و داوطلبان آموزش می‌دهد.
تماس با سایت رسمی و مرکزی حرف آخر و دریافت محصولات با تخفیف ویژه – فقط کافیست با شماره‌های زیر تماس بگیرید
۰۲۱۶۶۰۴۸۶۰۰
۰۲۱۶۶۰۹۸۱۰۰
۰۲۱۶۶۰۹۸۳۰۰
نوشته آموزش مبحث محلول ها در شیمی کنکور سراسری اولین بار در حرف آخر. پدیدار شد.
source https://harfeakhar.com/%d9%85%d8%ad%d9%84%d9%88%d9%84-%d9%87%d8%a7/
0 notes
re2a · 3 years
Text
بررسی دقیق و جزئی تعداد سوالات کنکور انسانی
داوطلبان و دانش‌آموزان گروه انسانی باید در کنکور سراسری به سوالات دو دفترچه عمومی و تخصصی پاسخ دهند. دفترچه عمومی برای داوطلبان گروه انسانی از ۴ درس تشکیل شده است و دفترچه تخصصی یا دفترچه شماره ۲ دارای ۸ درس است. تعداد سوالات کنکور انسانی با توجه به دو دفترچه متفاوت است. داوطلبان باید قبل از کنکور سراسری با تعداد سوالات کنکور انسانی و زمان پاسخگویی به سوالات آشنا باشند تا عملکرد خوبی در کنکور سراسری داشته باشند. حرف اخر در این مطلب تعداد سوالات کنکور انسانی را در اختیار داوطلبان و دانش‌آموزان گروه انسانی قرار می‌دهد.
سوالات کنکور انسانی: دفترچه عمومی
داوطلبان تمامی گروه‌های آزمایشی باید به دفترچه عمومی به عنوان دفترچه شماره ۱ پاسخ دهند. در واقع می‌توان گفت دفترچه عمومی در تمامی گروه‌های آزمایشی یکسان است. دفترچه عمومی شامل‌ درس‌های زبان و ادبیات فارسی، زبان عربی، فرهنگ و معارف اسلامی و زبان انگلیسی است. داوطلبان گروه انسانی باید در مدت زمان ۷۵ دقیقه به ۱۰۰ سوال دفترچه عمومی پاسخ دهند. تعداد سوالات کنکور انسانی برای دفترچه عمومی به صورت زیر است:
ردیف درس تعداد سوال از شماره تا شماره زمان پاسخگویی میانگین پاسخ به هر سوال ۱ ادبیات فارسی ۲۵ ۱ ۲۵ ۱۸ دقیقه ۴۲ ثانیه ۲ عربی ۲۵ ۲۶ ۵۰ ۲۰ دقیقه ۴۸ ثانیه ۳ دین و زندگی ۲۵ ۵۱ ۷۵ ۱۷ دقیقه ۴۲ ثانیه ۴ زبان انگلیسی ۲۵ ۷۶ ۱۰۰ ۲۰ دقیقه ۴۸ ثانیه
سوالات کنکور انسانی: دفترچه تخصصی
داوطلبان گروه انسانی باید به ۸ درس تخصصی در دفترچه شماره ۲ یا همان دفترچه تخصصی پاسخ دهند. دفترچه تخصصی برای داوطلبان گروه انسانی دارای درس‌های ریاضی، اقتصاد، زبان و ادبیات فارسی، زبان عربی، تاریخ و جغرافیا، علوم اجتماعی، فلسفه و منطق و روانشناسی است. داوطلبان گروه انسانی باید با توجه به تعداد سوالات کنکور انسانی در دفترچه تخصصی به ۱۸۰ سوال این دفترچه در مدت زمان ۱۶۵ دقیقه پاسخ دهند. تعداد سوالات کنکور انسانی برای داوطلبان در دفترچه تخصصی به صورت زیر است:
ردیف درس تعداد سوال از شماره تا شماره زمان پاسخگویی میانگین پاسخ به هر سوال ۱ ریاضی ۲۰ ۱۰۱ ۱۲۰ ۲۵ دقیقه ۷۲ ثانیه ۲ اقتصاد ۱۵ ۱۲۱ ۱۳۵ ۱۰ دقیقه ۳۶ ثانیه ۳ ادبیات فارسی ۳۰ ۱۳۶ ۱۶۵ ۳۰ دقیقه ۶۰ ثانیه ۴ عربی ۲۰ ۱۶۶ ۱۸۵ ۲۰ دقیقه ۶۰ ثانیه ۵ تاریخ و جغرافیا ۳۰ ۱۸۶ ۲۱۵ ۲۵ دقیقه ۴۸ ثانیه ۶ علوم اجتماعی ۲۰ ۲۱۶ ۲۳۵ ۱۵ دقیقه ۴۲ ثانیه ۷ فلسفه و منطق ۲۵ ۲۳۶ ۲۶۰ ۲۵ دقیقه ۶۰ ثانیه ۸ روانشناسی ۲۰ ۲۶۱ ۲۸۰ ۱۵ دقیقه ۴۲ ثانیه
شما می‌توانید برای داشتن هر گونه اطلاعات بیشتر در مورد کنکور انسانی و رشته های کنکور انسانی با مشاوران حرف آخر تماس بگیرید یا به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کرده و از آخرین اخبار کنکور مطلع شوید.
سوالات متداول 
۱) داوطلبان گروه انسانی باید به چند دفترچه در کنکور سراسری پاسخ دهند؟
داوطلبان گروه انسانی باید به دو دفترچه عمومی و تخصصی در کنکور سراسری پاسخ دهند.
۲) تعداد سوالات کنکور انسانی برای دفترچه تخصصی شامل چند سوال است؟
داوطلبان گروه انسانی باید به ۱۸۰ سوال این دفترچه در مدت زمان ۱۶۵ دقیقه پاسخ دهند.
۳) دفترچه عمومی در کنکور سراسری شامل چند سوال است؟
دفترچه عمومی برای تمامی داوطلبان گروه‌های آزمایشی یکسان است و داوطلبان باید در مدت زمان ۷۵ دقیقه به ۱۰۰ سوال دفترچه عمومی پاسخ دهند.
نوشته بررسی دقیق و جزئی تعداد سوالات کنکور انسانی اولین بار در حرف آخر. پدیدار شد.
source https://harfeakhar.com/%d8%aa%d8%b9%d8%af%d8%a7%d8%af-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1-%d8%a7%d9%86%d8%b3%d8%a7%d9%86%db%8c/
0 notes
re2a · 3 years
Text
با پکیج‌های ابتدایی حرف آخر آشنا شوید
موسسه حرف آخر یکی از برترین موسسه‌های کشور است که برای دانش‌آموزان و داوطلبان کنکور پکیج‌های متنوعی تولید می‌کند. حرف آخر در سال ۱۳۹۰ توسط استاد عبدالرضا منتظری تاسیس شده است و اساتید بنام کشور در این موسسه فعالیت می‌کنند. با توجه به محبوبیت بیش از حد این موسسه مابین دانش‌آموزان کنکوری، موسسه حرف آخر تصمیم گرفت برای دانش‌آموزان دوره متوسطه اول نیز پکیج‌هایی تولید کند. پکیج‌های دوره متوسطه اول نیز با استقبال زیادی روبه‌رو شدند و همین موضوع موجب شد که موسسه حرف آخر به فکر محصولات ابتدایی حرف آخر باشد. بله حرف آخر تصمیم به تولید پکیج‌های آموزشی برای دوره ابتدایی نیز گرفته است.
محصولات ابتدایی حرف آخر نیز مانند سایر پکیج‌های آموزشی این موسسه دارای جدیدترین روش‌های آموزشی هستند. این پکیج‌ها با هدف آموزش بهتر دانش‌آموزان ابتدایی تهیه شده‌اند و به زودی از طرف موسسه حرف آخر در اختیار دانش‌آموزان دوره ابتدایی قرار می‌گیرند. تیم محتوای حرف آخر در این مطلب اطلاعات کاملی را در مورد محصولات ابتدایی حرف اخر در اختیار شما عزیزان قرار می‌دهد.
محصولات ابتدایی حرف آخر
محصولات ابتدایی حرف اخر که ��ه زودی منتشر می‌شوند برای تمامی پایه‌های اول تا ششم دبستان هستند. این بدین معنی است که دانش‌آموزان پایه اول تا ششم دبستان می‌توانند از این پکیج‌ها استفاده کنند. تمامی درس‌های پایه اول تا ششم دبستان به صورت تصویری آموزش داده می‌شوند و برای سرگرمی دانش‌آموزان در این پکیج‌ها از بازی نیز استفاده شده است.
آموزش ابتدایی حرف آخر
اساتیدی که برای ابتدایی حرف آخر در نظر گرفته شده‌اند بهترین اساتید دوران ابتدایی در کشور هستند. این بدین معنی است که دانش‌آموزان از همان دوران ابتدایی با بهترین اساتید درس می‌خوانند و تمامی مفاهیم را به صورت عمیق متوجه می‌شوند. هدف موسسه حرف آخر از تولید محصولات ابتدایی حرف اخر این است که کودکان از همان سنین پایین مفاهیم را به صورت بلندمدت آموزش ببینند و نمرات خوبی کسب کنند.
ویژگی‌های محصولات ابتدایی حرف اخر
محصولات ابتدایی حرف اخر نیز مانند سایر پکیج‌های آموزشی این موسسه به صورت تصویری در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرند و ویژگی‌های زیر را دارند:
استفاده از انیمیشن و تصاویر برای یادگیری بهتر مطالب
آموزش همراه با بازی و سرگرمی
تدریس توسط بهترین معلمان کشوری
آموزش سطر به سطر کتاب درسی
استفاده از روش‌های منحصربه‌فرد و نوین در آموزش
آموزش از راه دور و مجازی
آموزش به صورت ساده برای درک مطلب
تنوع در روش‌های آموزشی
حل کردن سوالات امتحانی هر پایه
پرسش و پاسخ برای درک بهتر مطالب
و …
دروس ابتدایی حرف اخر
محصولات ابتدایی حرف آخر تمامی درس‌های پایه اول تا ششم دبستان را به دانش‌آموزان آموزش می‌دهند. این دروس عبارتند از:
پایه اول دبستان
ریاضی اول دبستان
علوم اول دبستان
فارسی اول دبستان
پایه دوم دبستان
ریاضی دوم دبستان
علوم دوم دبستان
فارسی دوم دبستان
هدیه های آسمان دوم دبستان
پایه سوم دبستان
ریاضی سوم دبستان
علوم سوم دبستان
فارسی سوم دبستان
مطالعات اجتماعی سوم دبستان
هدیه های آسمان سوم دبستان
پایه چهارم دبستان
ریاضی چهارم دبستان
علوم چهارم دبستان
فارسی چهارم دبستان
مطالعات اجتماعی چهارم دبستان
هدیه های آسمان چهارم دبستان
پایه پنجم دبستان
ریاضی پنجم دبستان
علوم پنجم دبستان
فارسی پنجم دبستان
مطالعات اجتماعی پنجم دبستان
هدیه های آسمان پنجم دبستان
پایه ششم دبستان
ریاضی ششم دبستان
علوم ششم دبستان
فارسی ششم دبستان
مطالعات اجتماعی ششم دبستان
هدیه های آسمان ششم دبستان
نمونه تدریس ابتدایی حرف اخر
نمونه تدریس ابتدایی حرف اخر بلافاصله بعد از انتشار محصولات ابتدایی حرف اخر در سایت رسمی و مرکزی حرف اخر و کانال تلگرام حرف آخر درج می‌شود.
سوالات متداول در مورد ابتدایی حرف اخر
۱) محصولات ابتدایی حرف اخر شامل چه پکیج‌های آموزشی هستند؟
این محصولات شامل پکیج‌های آموزشی تمامی درس‌های پایه اول تا ششم دبستان هستند.
۲) زمان دقیق انتشار محصولات ابتدایی حرف اخر چه زمان است؟
زمان دقیق انتشار پکیج‌های آموزشی حرف آخر از طریق سایت رسمی و مرکزی حرف آخر در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.
۳) قیمت پکیج‌های ابتدایی این موسسه چقدر است؟
برای داشتن اطلاعات بیشتر در مورد قیمت محصولات با مشاورین موسسه و با شماره ۰۲۱۹۱۰۹۹۱۹۹ تماس بگیرید.
۴) پکیج‌های ابتدایی حرف اخر چه ویژگی‌هایی دارند؟
تمامی پکیج‌های پایه اول تا ششم دبستان حرف آخر با استفاده از تصاویر و انیمیشن به دانش‌آموزان آموزش داده می‌شوند.
نوشته با پکیج‌های ابتدایی حرف آخر آشنا شوید اولین بار در حرف آخر. پدیدار شد.
source https://harfeakhar.com/%d8%a7%d8%a8%d8%aa%d8%af%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%ad%d8%b1%d9%81-%d8%a2%d8%ae%d8%b1/
0 notes
re2a · 3 years
Text
آشنایی با لیست رشته های کنکور تجربی
داوطلبان گروه تجربی که در کنکور سراسری شرکت می‌کنند مجاز به انتخاب یکی از رشته‌های ۵ گروه تجربی هستند. داوطلبان باید با توجه به رشته‌ای که به آن علاقه دارند یکی از رشته های کنکور تجربی را انتخاب کنند و با توجه به آن تراز بالایی برای درس‌های عمومی و تخصصی کسب کنند. داوطلبان گروه تجربی بدون شک به دنبال قبولی در یکی از رشته های پردرآمد رشته تجربی هستند و برای قبولی در این رشته‌ها تلاش می‌کنند. اما شناخت لیست رشته‌ های کنکور تجربی و ضرایب هر درس در زیرگروه‌های مختلف از اهمیت زیادی برخوردار است.
داوطلبان گروه تجربی باید به دو دفترچه عمومی و تخصصی در کنکور سراسری پاسخ دهند. دفترچه اول دارای ۱۰۰ سوال و ۴ درس است. داوطلبان باید در مدت زمان ۷۵ دقیقه به سوالات درس‌های عمومی پاسخ دهند. دفترچه تخصصی برای داوطلبان تجربی شامل ۱۷۰ سوال است و داوطلبان باید در ۱۷۵ دقیقه به این سوالات پاسخ دهند. هر درس با توجه به زیر گروه خود ضریب خاصی دارد و داوطلبان باید با توجه به ضرایب درس‌ها را مطالعه کنند. حرف آخر در این مطلب لیست رشته های کنکور تجربی را همراه با ضرایب آن‌ها به شما معرفی می‌کند.
ضرایب زیرگروه‌های کنکور تجربی
داوطلبان گروه تجربی با توجه به لیست رشته های کنکور تجربی باید به ضرایب هر درس توجه خاصی داشته باشند. ضرایب دروس تخصصی در زیرگروه‌های مختلف گروه تجربی به صورت زیر است:
زمین شناسی
زیرگروه ۱
زیرگر��ه ۲ زیرگروه ۳ زیرگروه ۴ زیرگروه ۵ ۰ ۱ ۴ ۱
۱
ریاضی
زیرگروه ۱
زیرگروه ۲ زیرگروه ۳ زیرگروه ۴ زیرگروه ۵ ۲ ۳ ۳ ۴
۳
زیست شناسی
زیرگروه ۱
زیرگروه ۲ زیرگروه ۳ زیرگروه ۴ زیرگروه ۵ ۴ ۴ ۲ ۲
۲
فیزیک
زیرگروه ۱
زیرگروه ۲ زیرگروه ۳ زیرگروه ۴ زیرگروه ۵ ۲ ۲ ۲ ۳
۲
شیمی
زیرگروه ۱
زیرگروه ۲ زیرگروه ۳ زیرگروه ۴ زیرگروه ۵ ۳ ۴ ۲ ۲
۲
معرفی لیست رشته های کنکور تجربی
رشته های کنکور تجربی زیرگروه ۱
بدون شک یکی از محبوب‌ترین زیرگروه‌های گروه تجربی، گروه ۱ است. رشته های کنکور تجربی در این زیر گروه بسیار محبوب و پرطرفدار هستند. لیست رشته های کنکور تجربی در زیر گروه ۱ به صورت زیر هستند:
پزشکی دکترای پیوسته بیوتکنولوژی دکترای عمومی دامپزشکی دندانپزشکی آموزش زیست شناسی اتاق عمل آموزش ابتدایی آموزش کودکان استثنایی اعضای مصنوعی بهداشت مواد غذایی بهداشت و بازرسی گوشت بینایی سنجی پرستاری تکنولوژی پرتودرمانی تکنولوژی پرتوشناسی روانشناسی زیست شناسی جانوری زیست شناسی دریا زیست شناسی سلولی و ملکولی زیست شناسی گیاهی زیست فناوری شنوایی شناسی علوم آزمایشگاهی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی علوم تربیتی علوم تغذیه علوم و صنایع غذایی فیزیوتراپی کاردرمانی گفتار درمانی مامایی میکروبیولوژی هوشبری کاردانی آموزش و پرورش ابتدایی
  کاردانی تکنسین پروتزهای دندانی کاردانی دامپزشکی کاردانی علوم آزمایشگاهی کاردانی فوریت‌های پزشکی کاردانی هوشبری
لیست رشته های کنکور تجربی زیرگروه ۲
لیست رشته های کنکور تجربی در زیر گروه ۲ به رشته‌های شیمی معروف هستند. لیست این رشته‌ها به صورت زیر هستند:
داروسازی شیمی کاربردی شیمی محض آموزش شیمی بهداشت عمومی فناوری اطلاعات سلامت تکنولوژی پزشکی هسته‌ای مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار مهندسی بهداشت محیط بیولوژی و کنترل ناقلین بیماری‌ها کاردانی بهداشت حرفه‌ای کاردانی بهداشت عمومی کاردانی بهداشت محیط کاردانی شیمی آزمایشگاهی
 لیست رشته های کنکور تجربی زیرگروه ۳
رشته‌های کنکور تجربی برای زیر گروه ۳ تجربی به صورت زیر هستند:
اقیانوس شناسی
زمین شناسی
لیست رشته‌های کنکور تجربی زیرگروه ۴
رشته های کنکور تجربی که در زیر گروه ۴ قرار دارند به گروه ریاضی معروف هستند. لیست رشته‌های کنکور تجربی برای زیر گروه ۴ به صورت زیر هستند:
کارشناسی ارشد پیوسته معارف اسلامی و ارشاد ادیان و مذاهب اقتصاد امنیت اقتصادی تاریخ اسلام حسابداری زبان و ادبیات عربی شیعه شناسی علم اطلاعات و دانش شناسی علوم قرآن و حدیث فقه و حقوق اسلامی فقه و حقوق امامی فقه و حقوق حنفی فقه و حقوق شافعی فقه و مبانی حقوق اسلامی فلسفه و حکمت اسلامی فلسفه و عرفان اسلامی فلسفه و کلام اسلامی فناوری اطلاعات و ارتباطات گردشگری مدیریت امور بانکی مدیریت امور گمرکی مدیریت بازرگانی مدیریت بیمه مدیریت بیمه اکو مدیریت دولتی مدیریت صنعتی مدیریت فرهنگی هنری مدیریت کسب و کارهای کوچک مدیریت مالی مدیریت و بازرگانی دریایی معارف اسلامی معارف اسلامی و اخلاق معارف اسلامی – تبلیغ و ارتباطات معارف اسلامی و ادیان معارف اسلامی و تاریخ معارف اسلامی و علوم تربیتی معارف اسلامی و علوم قرآنی معارف اسلامی و کلام معارف اسلامی و مدیریت هتلداری کاردانی امور بانکی کاردانی امور دولتی کاردانی امور فرهنگی کاردانی امور مالی و مالیاتی کاردانی بیمه کاردانی تربیت مبلغ قرآن کریم کاردانی تربیت معلم قرآن کریم کاردانی حسابداری کاردانی خدمات اداری کاردانی گردشگری کاردانی مدیریت بازرگانی کاردانی مدیریت صنعتی                       کاردانی هتلداری
رشته‌های کنکور تجربی زیرگروه ۵
تمامی رشته های این زیرگروه‌ها در دوره‌های روزانه، شبانه، پردیس خودگردان، پیام نور و موسسات غیر انتفاعی در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرند. آخرین زیرگروه تجربی مربوط به زیرگروه ۵ است. لیست رشته های کنکور تجربی زیرگروه ۵ عبارتند از:
آموزش تربیت بدنی اقتصاد کشاورزی امنیت اطلاعات امنیت بین‌الملل امنیت نرم پژوهشگری امنیت تربیت مروج سیاسی ترویج و آموزش کشاورزی پایدار ضد تروریسم حفاظت اطلاعات علوم دامی علوم فنی امنیت علوم و مهندسی باغبانی علوم و مهندسی جنگل علوم و مهندسی خاک علوم و مهندسی شیلات علوم و مهندسی صنایع غذایی (کشاورزی) علوم و مهندسی محیط زیست علوم ورزشی کتابداری در شاخه پزشکی گیاه پزشکی مددکاری اجتماعی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی مربیگری عقیدتی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی مهندسی صنایع چوب و فرآورده‌های سلولزی مهندسی صنایع مبلمان مهندسی طبیعت مهندسی فضای سبز کاردانی امور اراضی کاردانی امور زراعی و باغی
  کاردانی تکنولوژی تولیدات گیاهی کاردانی تکنولوژی صنایع غذایی
  کاردانی تکنولوژی محیط زیست کاردانی تکنولوژی مرتع و آبخیزداری کاردانی تکنولوژی مواد غذایی کاردانی تولید و بهره برداری از گیاهان دارویی و معطر کاردانی تولید و فرآوری خرما کاردانی علوم ورزشی
شما می‌توانید برای داشتن هر گونه اطلاعات بیشتر با مشاوران حرف آخر تماس بگیرید یا به کانال تلگرام حرف آخر مراجعه کرده و از آخرین اخبار کنکور مطلع شوید.
سوالات متداول در مورد لیست رشته‌ های کنکور تجربی
۱) رشته های کنکور تجربی در چند زیر گروه در اختیار داوطلبان گروه تجربی قرار می‌گیرند؟
لیست رشته‌های کنکور تجربی در ۵ زیر گروه با ضرایب مختلف در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرند.
۲) داوطلبان در کنکور تجربی مجاز به انتخاب چند کد رشته امتحانی هستند؟
داوطلبان می‌توانند تا حداکثر ۱۵۰ کد رشته را انتخاب کنند.
۳) رشته‌های کنکور تجربی در چه معیارهایی با یکدیگر تفاوت دارند؟
هر کدام از رشته‌ها در زیرگروه‌های مختلفی قرار دارند و هر کدام از آن‌ها ضرایب مختلفی برای درس‌های تخصصی دارند.
۴) پردرآمدترین رشته های کنکور تجربی در کدام زیرگروه قرار دارند؟
معمولا اکثر رشته‌های پرطرفدار و پردرآمد گروه تجربی در زیر گروه ۱ تجربی قرار دارند.
نوشته آشنایی با لیست رشته های کنکور تجربی اولین بار در حرف آخر. پدیدار شد.
source https://harfeakhar.com/%d8%b1%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1-%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c/
0 notes